Annonce
Viborg

Ufærdigt børnehus overstrømmes af ansøgninger

Solbrit Feldbak har indrettet kontor lige ved byggepladsen. Foto: Ole Bjærge
Den 6. april åbner Arnbjerg Børnehus dørene for første gang. 50 børn er skrevet op til en plads i år, og de bliver ikke overladt til sig selv, for der er rift om de ledige stillinger.

Viborg:  Af gode grunde må man antage, at nybyggerene i Arnbjerg ser en kvalitet i at bygge tingene op fra grunden for på den måde at være med til at sætte præg på historien så at sige fra undfangelsen.

Måske er samme ønske baggrunden for, at ansøgningerne til de ledige stillinger i bydelens nye børnehus strømmer ind.

I hvert fald har institutionsleder Solbrit Feldbak mere end rigeligt at se til for tiden, for ansøgningerne strømmer ind i en lind strøm.

- Ja, jeg må sige, at det er ganske overvældende. Jeg modtager ansøgninger fra unge og ældre, og det er ikke kun fra lokalområdet, at interesserne for stillinger er, fortæller Solbrit Feldbak.

Hun skal, inden Arnbjerg Børnehus åbner den 6. april, have ansat et passende antal pædagoger, assistenter og køkkenpersonale til at tage vare på de cirka 50 børn, der indtil videre er indskrevet til en plads i løbet af 2021.

- Jeg synes, det ser godt ud, og jeg fornemmer, at vi er ved at blive kendt i området, selvom vi ikke har åbent endnu. På vores Facebook-sider skriver jeg løbende om, hvad der sker, og det gør jeg også nu og da, på den Facebook-gruppe der findes for hele Arnbjerg, fortæller lederen, der altså stadig må vente to en halv måned, før der kommer børn.

Hun har i øvrigt indrettet et kontor i en skurvogn lige ved siden af byggepladsen, for hun synes, at det er vigtigt, at hun sidder klar til at svare, hvis håndværkerne kommer i tvivl om noget.

Institutionen er normeret til 160 børn, men det kommer til at vare en årrække, inden den bliver så stor. Bydelen udvikler sig hen over årene, og der er stadig mange ledige byggefelter.

Det strømmer ind med ansøgninger til de nye stillinger i Arnbjerg. Solbrit Feldbak har nok at se til. Foto: Ole Bjærge
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ungdomspræst og afgået Mercantec-direktør vil i byrådet: Parti præsenterer nye kandidater - igen

Annonce