Annonce
Rundt om Viborg

Ulbjergs lokalråd samler op til borgermøde

Ulbjerg Skole er blandt andet på dagsordenen, når Ulbjerg Lokalråd holder borgermøde på torsdag. Arkivfoto: Preben Madsen
Lokalrådet i Ulbjerg holder borgermøde, hvor der samles op på aktuelle projekter og samles nye idéer fra byens borgere.

Ulbjerg: Ulbjerg Lokalråd holder på torsdag den 7. november borgermøde i idrætsforeningens klubhus på Stadionvej. Her samles der op på aktuelle projekter og emner, og der samles nye input og idéer fra byens borgere, fortæller lokalrådets formand Jesper Steenfeldt Laursen.

- Det er et tilbagevendende borgermøde i efteråret, hvor der samles op på forskellige emner og projekter. Hvor står vi nu, og hvad skal der ske fremover? Vi holder jo generalforsamling i februar, og så det er sådan et slags halvvejsmøde, hvor vi lige kan få vendt de aktuelle emner, fortæller han.

På dagsordenen er blandt andet Fjordklyngen og den igangværende områdefornyelse. Også punktet "Fremtidens Ulbjerg" er på dagsordenen. Her skal det handle om Ulbjerg Skole, børnehaven, tilflytning, erhvervsområdet i Ulbjerg, og så er der plads til at komme med idéer og input til nye tiltag.

Debatten om antallet af skoler i Viborg Kommune er blevet aktuel igen - godt nok med fokus på Sparkær og Mønsted skoler og det eventuelle byggeri af en helt ny skole i Stoholm. Men i den sammenhæng er Ulbjerg Skole også blevet nævnt som en af de mindste skoler i kommunen, og budgetforliget tidligere på efteråret betød, at der nu skal laves en analyse af skoleområdet i hele kommunen med udgangspunkt i, at der generelt er faldende elevtal.

- Derfor er der jo også ekstra fokus på netop det emne. Vi vil gerne have en dialog. Hvad skal vi gøre lokalt, hvis ikke skolen i Ulbjerg kan fortsætte som kommuneskole? Det er sådan noget, der skal vendes, så vi er klar, hvis det bliver aktuelt, siger Jesper Steenfeldt Laursen.

Sidste års borgermøde samlede omkring 50 tilhørere, og Ulbjerg Lokalråd håber på endnu flere denne gang - man håber særligt, at mange unge familier vil være repræsenteret, fortæller formanden.

Lokalrådet, der også vil præsentere sig selv og komme med en kort orientering, byder på kaffe og kage til mødet, der begynder klokken 19.30 og er sat til at slutte klokken 22.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce