Annonce
Sport

Ulbjerg-ildsjæl får Folkebladets Skulderklap

Viggo Christensen fra Ulbjerg IF vandt Folkebladets Skulderklap. Foto: Morten Pedersen
Viggo Christensen har i en rigtig lang formandsperiode betydet rigtig meget godt for Ulbjerg IF. Tirsdag aften modtog han Folkebladets Skulderklap efter blandt andet at have vundet en stor afstemning på folkebladets hjemmeside.
Annonce

Viborg: Viggo Christensen fik en enorm klapsalve, da han for nogle måneder siden gik af som formand for Ulbjerg IF. Han har gennem sin lange formandsperiode betydet utroligt meget for Ulbjerg IF. En forening, som han har ofret masser af kræfter og tid på og har betydet rigtig meget for.

Tirsdag aften fik han så endnu en stor klapsalve, da han blev præsenteret som vinder af Folkebladets Skulderklap 2019.

Flere end 900 har deltaget i afstemningen på folkebladets hjemmeside. Afstemningen var rigtig tæt. Seks af de i alt 11 kandidater havde fået over 10 procent af stemmerne, men ingen havde fået over 15 procent. Flest stemmer var der dog på Viggo Christensen, som også var favoritten på folkebladets sportsredaktion.

Derfor kunne sportsredaktør Danni Kristensen på Viborg Idrætsråds repræsentantskabsmøde overrække Folkebladets Skulderklap til Viggo Christensen, som også var nomineret til prisen som Årets idrætsleder.

Den pris gik til Mette Nørgaard fra Hald Ege-Ravnstrup KFUM.

Ulbjerg-ildsjælen vil frygteligt gerne give noget tilbage til en forening, som har givet ham mange gode timer. Foto: Morten Pedersen
Annonce

Pavestolt

Viggo Christensen var dog særdeles glad for skulderklappet.

- I forbindelse med præsentationsinterviewet blev jeg spurgt til, hvordan jeg ville have det, hvis jeg endte med at vinde. Da svarede jeg, at jeg ville være pavestolt, og det er jeg virkelig, sagde Viggo Christensen, som har overladt formandsposten til yngre kræfter, men stadig er en stor del af arbejdet i Ulbjerg IF.

- At få sådan en pris her er virkelig en prik over i'et. Det fortæller i hvert fald, at der er nogen, som mener, at jeg har gjort et okay arbejde som formand, siger ildsjælen, som har tænkt sig at fortsætte med at yde et stykke frivilligt arbejde for foreningen.

- Jeg brænder for den klub, som jeg er vokset op i. Jeg har haft så mange fantastiske timer der, så jeg vil gerne give noget tilbage i form af arbejde, så jeg kan hjælpe med at sørge for, at klubben fortsat eksisterer fremover, sagde han.

- De små klubber har det svært. Det har vi også i Ulbjerg, som jo er i udkanten af kommunen. Vi er en lille klub, så der skal bare hænges i, hvis det hele skal fungere, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce