Annonce
Læserbrev

Ulrik Wilbek: Folkebladets overdrivelser

Annonce

Læserbrev: Normalt kommenterer jeg ikke på folkebladets artikler. Der kan være tidspunkter, hvor jeg ikke er enig, men jeg har oplevet meget i mine tidligere job, så på den måde er jeg blevet hårdhudet.

Men da jeg læste Niels-Christian Jönssons fremlæggelse af sagen om den midtjyske motorvej i søndagsavisen, blev jeg vred. For det første fremlægger Jönsson en sag, han slet ikke har været en del af. (Jeg har snakket med Andreas Søndergaard og Ole Bjærge (journalister på Viborg Stifts Folkeblad, red.). For det andet er fremlæggelsen decideret forkert.

Da artiklen om motorvejen skulle laves på baggrund af analyser og udsagn fra trafikordførere, handlede det om, at jeg nu ønsker at prioritere A 26 til Aarhus. Det fremgår også fint af artiklen. Det fremgår faktisk også, at jeg sagde, at jeg ikke ville prioritere motorvejen LIGE NU. Jeg udtalte også, at jeg ikke så nogen chancer for vedtagelse af motorvejen i denne valgperiode. Det mener jeg stadig, men det ændrer ikke ved, at jeg af brændende hjerte ønsker motorvejen på et tidspunkt.

Derfor blev jeg en anelse gnaven, da jeg kunne læse overskriften "Borgmesteren begraver motorvejen" i avisen. Det havde jeg ikke sagt, og derfor ringede jeg til folkebladet for at kommentere på det. Jeg kunne ikke få fat på Andreas Søndergaard, så jeg snakkede med Ole Bjærge, der lovede at se på det. Senere snakkede jeg så med Andreas Søndergaard, der erkendte, at det var en uheldig overskrift.

Det er historien – indtil jeg så læser Niels-Christian Jönssons artikel søndag, hvori det fremgår, at jeg ringede til folkebladet for at ændre forklaring. Det er lodret forkert. Jeg ringede, fordi folkebladet havde lavet en – i bedste fald – uheldig overskrift. At snakken med Ole Bjærge, så også kom ind på, at det er lige nu, jeg ikke tror på projektet, er korrekt. Men det havde jeg jo allerede udtalt første gang.

Jeg synes ikke, det er i orden, at en urigtig overskrift i folkebladet skal ende med en udlægning om, at jeg kontakter folkebladet for at trække i land. Skrevet af en journalist, jeg slet ikke har snakket med.

Ulrik Wilbek
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Man gjorde Viborgs børn fortræd

Viborg

Opfordring til civil ulydighed

Viborg

Efterlyst retspsykiatrisk patient er fundet, anholdt og tilbage i Søndersøparken

Annonce