Annonce
Bjerringbro

Ulykkeligt ægtepar: Har fået stjålet kænguruer for tredje gang

Inger Bach med kænguruen Hopla, der stadig befinder sig på Dyrebakken - men hr. og fru Bennett er blevet stjålet. Arkivfoto
For tredje gang har ægteparret Inger og Hans Bach fået stjålet kænguruer fra deres hjem på Dyrebakken. Nu er en indsamling i gang for at hjælpe dem med at anskaffe sig nye.

Bjerringbro: Søndag eftermiddag blev Inger Bach mødt af en særdeles ubehagelig overraskelse, da hun gik ind i stalden, hvor kænguruparret hr. og fru Bennett bor: Kænguruparret var forsvundet, efter alt at dømme stjålet fra hende og hendes mand, Hans Bachs, hjem på Dyrebakken syd for Bjerringbro. Det skriver Ekstra Bladet.

- Jeg er helt knust. Jeg er simpelthen så ked af det, så du drømmer ikke om det. Vi troede, de var i sikkerhed. Vi fatter det simpelthen ikke, siger Inger Bach.

På Dyrebakken har parret indrettet en lille privat zoologisk have med mange forskellige dyr, men de har en helt særlig forkærlighed for kænguruer og har taget sig af mange gennem årenes løb.

Desværre er det ikke første gang, parret har fået stjålet deres elskede kænguruer. Hele to gange før parret oplevet at miste kænguruer til tyveri.

Indsamling i gang til nye kænguruer

I et opslag på Dyrebakkens facebookprofil fortæller parrets søn om tyveriet og skriver i den forbindelse, at hans forældre ikke har råd til at anskaffe sig nye kænguruer.

Det har flere af Dyrebakkens følgere reageret på og har prompte startet en indsamling, der skal sikre Inger og Hans Bach midlerne til at anskaffe sig nye kænguruer. Søndag ved frokosttid er der foreløbigt indsamlet 3600 kroner.

Heldigvis har parret mange andre dyr at trøste sig med, blandt andet kænguruerne Hopla og Hophans, men Inger Bach er stadig dybt berørt af tabet af hr. og fru Bennett.

- Jeg ville ønske at få de to kænguruer tilbage. Jeg håber, at de er løbet fra dem, der har taget dem, så de hopper videre et sted, siger hun.

Hvis man ved noget om sagen eller ser en kænguru i området, skal man kontakte politiet på 114 eller Inger og Hans Bach på 26378021.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce