Annonce
Viborg

Undvegen patient set flere steder i midtbyen: Ikke første gang han stikker af fra psykiatrisk afdeling

Den 28-årige Dannie Jørgensen stak onsdag formiddag af fra ledsaget udgang fra den psykiatriske afdeling på Søndersøparken i Viborg. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: Under en gåtur onsdag formiddag rundt om Viborgs søer stak en domsanbragt patient af fra psykiatrisk afdeling på Søndersøparken.

Patienten, 28-årige Dannie Jørgensen, var omkring klokken 9.25 på tur med en ledsager, men pludselig satte han i løb i retning mod stationen, og ifølge politiets oplysninger var han hurtigt ude af syne.

Politiet udsendte onsdag eftermiddag en efterlysning af manden, og torsdag morgen er han endnu ikke fundet.

En hel del vidner har dog i løbet af onsdagen kontaktet politiet og fortalt, at de har set manden forskellige steder i Viborgs midtby. Blandt andet er han angiveligt blevet set i området omkring banegården, i Sct. Mathias Centret og i St. Sct. Peder Stræde.

28-årige Dannie Jørgensen. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Den 28-årige mand beskrives som skaldet, 191 cm høj, iført sorte joggingbukser, ternet kort jakke i armygrøn eller grå, sorte Nike-sko med rødt Nike-mærke. Et at de vidner, som formentlig så manden onsdag, oplyste i øvrigt til politiet, at Dannie Jørgensen havde en sort jakke på.

Politikommissær Jesper Brøndum oplyser, at den 28-årige ikke er farlig, og at han heller ikke er psykotisk.

Politiet fortsætter torsdag med at lede efter manden, og vidner, som måtte få øje på ham, kan kontakte politiet på telefon 114.

Dette er ikke første gang, Dannie Jørgensen stikker af under en ledsaget udgang. Han gjorde nemlig det samme tilbage i november 2012. Dengang skete det fra Psykiatrisk Hospital i Risskov ved Aarhus, og da nåede han at være på fri fod i to døgn, inden han blev anholdt på en adresse ved Holbæk på Sjælland.

Annonce
Annonce
Bjerringbro

Ung tømrer med stor succes

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

Sport For abonnenter

Viborg FF-anfører glad for ekstra præstationspres - nu er der ingen undskyldninger

Annonce