Annonce
Sport

Ung angriber bliver en uge mere: Han er en spændende spiller

Viborg FF's cheftræner Steffen Højer (t.v.) beholder Raheem Taylor-Parkes (t.h.) i truppen en uge mere. Fotocollage.

Angriberen Raheem Taylor-Parkes har gjort det så godt til prøvetræningen i Viborg FF, at han nu får forlænget sit ophold med en uge.

Viborg: De seneste 14 dage har den canadisk-amerikanske angriber Raheem Taylor-Parkes trænet med Viborg FF's 1. divisionstrup. Oprindeligt var planen, at angriberens ophold skulle slutte nu, men Viborg FF har besluttet at give ham en uge mere på træningsanlægget.

- Det får han, fordi han er en ret spændende spiller. Havde han ikke været det, så havde vi selvfølgelig ikke givet ham en uge mere. Hans form er ikke overvældende god, men alligevel formår han at imponere på nogle parametre. Han har en ekstrem fart og en ganske udmærket teknik, siger Steffen Højer, som holder et vågent øje med Raheem Taylor-Parkes forståelse for, hvordan Viborg FF gerne vil spille fodbold.

Viborg FF har de seneste uger gennemgået forskellige fysiske test - blandt andet 30 meter sprint og spring fra stående. I de nævnte discipliner var 20-årige Raheem Taylor-Parkes bedst.

- Det er rigtig godt at være hurtig, men man skal også vide, hvor man skal løbe hen. Det super spændende ved Raheem Taylor-Parkes er, at han har noget, som vi ikke kan træne alle op til. Vi kan ikke træne nogen til at løbe 100 meter på under 11 sekunder eller hoppe 78 centimeter op i luften med stående afsæt.

- Vi skal så vurdere, hvor hurtigt vi rent taktisk og fodboldmæssigt kan få ham op på så højt et niveau, at han kan give vores hold nok (til at få en kontrakt, red.), siger Steffen Højer, som generelt har været fint tilfreds med de testresultater, som VFF-spillerne har præsteret.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce