Annonce
Rundt om Viborg

Ung cykelmand har succes med genbrug

På Hjarbækvej i Løgstrup driver 20-årige Christian Keller Viborg Cykelspecialist som en kombination af værksted og salg af brugte cykler. Foto: Jens Peder Østergaard
Annonce

Løgstrup: - Jeg har altid interesseret mig meget for cykler, og det med genbrug og bæredygtighed er jo meget oppe tiden.

Sådan forklarer 20-årige Christian Keller Jørgensen, at han driver firmaet Viborg Cykelspecialist som en kombination af reparationsværksted og cykelgenbrugsforretning.

Allerede som 16-årig overtog han - med sin far, Kim Krull Jørgensen, som formel ejer - konkursramte Viborg Cykelspecialist, hvor han tidligere havde haft fritidsarbejde.

- Da jeg kom hjem efter at have været på efterskole, troede jeg, at jeg skulle begynde at arbejde der igen, men så kom konkursen, fortæller Christian Keller.

Efter at have drevet firmaet ved siden af først skolearbejde og siden en læreplads i Silkeborg, har han siden efteråret 2018 været fuldtidsbeskæftiget cykelsmed og cykelhandler.

Udgangspunktet er et stort lokale på Hjarbækvej 65 i Løgstrup, hvor Christian Keller har lejet sig ind hos sin far, der ejer isenkramengrosfirmaet Bovictus på samme hovedadresse.

Almindelig cykelsmedarbejde er hovedbeskæftigelsen, men den unge, dedikerede genbrugsmand bruger også tid på at købe, istandsætte og videresælge brugte cykler. Med mellemrum holder han et større udsalg, og i morgen, lørdag den 3. august, er en af de dage, hvor Viborg Cykelspecialist holder åbent mellem klokken 10 og 14.

Christian Keller er dog ikke selv at træffe lige i morgen. Han har på det seneste oplevet stor medieinteresse for sin forretning og sin person, så han er i København for at være med i et landsdækkende tv-program.

Christian Keller Jørgensen har altid interesseret sig meget for cykler, og han håber, at Viborg Cykelspecialist, som han driver alene, med tiden kan udvikle sig til noget større. Foto: Jens Peder Østergaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce