Annonce
Viborg

Ung dansegruppe siger farvel til fællesskabet i ny musikvideo med Mads Langer

Den lokale dansegruppe Hipopo Crew har været med i en ny musikvideo med Mads Langer. Det bliver det allersidste, den sammentømrede og prisvindende dansegruppe når at lave sammen.
Annonce

Viborg: De har vundet utallige dansekonkurrencer - både nationalt og internationalt.

Som gruppen Crazy Gang fik de masser af hæder og var med til både danmarks- og europamesterskaber.

Sidste år måtte holdet gå i opløsning, men de fleste af danserne fortsatte alligevel sammen på danseskolen Komera Neza. Her blev de seks tilbageværende piger til Hipopo Crew.

Tre af de seks dansepiger fra Hipopo Crew fortæller om deres oplevelse med Mads Langers musikvideo. Fra venstre mod højre ses Julie Kempel, Zenia Søndergaard Nielsen og Isabella Emilia Tarne. Foto: Anne Myrup Frost

For nyligt kunne de rytmeglade piger skrive endnu en ting på deres danse-cv. De har nemlig været med i en professionel musikvideo.

Musikvideoen er Mads Langers og er lavet til popsangen "Life in Stereo". Her er de seks piger med i korte klip, hvor de danser med hinanden.

Annonce

En sjov oplevelse

Det var på det sociale medie Instagram, at pigerne ved en tilfældighed så, at sangeren søgte dansere til sin nye musikvideo.

For at komme i betragtning til musikvideoen skulle man sende en video til sangerens team. Det gjorde pigerne så med krydsede fingre.

- Vi syntes, det kunne være meget sjovt at være med i en musikvideo. De fleste af os vidste jo også godt, hvem han var i forvejen. Og så ville det bare være en sjov oplevelse for os som hold, fortæller Isabella Emilia Tarne.

Sammen med sine fem holdkammerater tog hun så til Odense i slutningen af juni, hvor videoen skulle filmes. På forhånd havde dansetruppen fået tilsendt et farveskema, som skulle passe til det tøj, de havde på til selve optagelserne.

Og så havde de øvet en tilsendt koreografi, der for de trænede dansere dog var meget overkommelig at lære.

- Vi havde nok forventet, at det ville være en sværere koreografi, men da vi kom derhen, kunne vi godt se, at stemningen var mere hyggelig og afslappet, og at det ikke var selve koreografien, der var i fokus, fortæller Isabella Emilia Tarne.

Annonce

Professionelt og sjovt

Det tog en times tid at skyde scenerne, hvori pigerne medvirker. Både resultatet og oplevelsen er de blevet godt tilfredse med.

- Det var sjovt at prøve, og det var en rigtig god oplevelse. Jeg synes, det er blevet en fed video, men jeg havde troet, vi ville havde været mere med i den, siger Zenia Søndergaard Nielsen.

De tre dansere kommer til at savne hinanden, når de i fremtiden ikke skal danse sammen længere. Foto: Anne Myrup Frost

- Ja, vi vidste jo ikke helt, hvad vi skulle forvente, når nu vi ikke har prøvet det før, supplerer Julie Kempel.

- Det er da fedt at have været med til, også fordi vi blev udvalgt til at være med. Det er lidt specielt, siger Isabella Emilia Tarne.

Mads Langer selv var til stede under optagelserne af dansetruppen, og han hilste pænt på pigerne bagefter.

- Han var rigtig sød og venlig, fortæller Isabella Emilia Tarne.

- Ja, og det var da sjovt at få lov at møde ham i virkeligheden, tilføjer Zenia Søndergaard Nielsen.

Annonce

Stor opmærksomhed

Pigernes omgangskredse har været vilde med idéen om, at de nu havde musikvideo-medvirkende veninder. Det har skabt meget snak og sjov for danserne.

- Mange var helt oppe at køre over det, fortæller Isabella Emilia Tarne og griner.

- Ja, både mine venner og min familie synes, det var rigtig sjovt og spændende, siger Julie Kempel.

Efterfølgende har det dog også været lidt specielt at se sig selv i sådan en musikvideo.

- Det føltes lidt underligt. Vi er ikke vant til at se os selv i sådan en helt professionel musikvideo med en kendt person. Det virker ret stort på en måde. Det er helt anderledes end at stå på en scene og danse live, siger Isabella Emilia Tarne.

Annonce

Det allersidste sammen

I fremtiden skal alle seks piger dog ikke danse sammen længere.

Danseskolen Komera Neza, som pigerne har været en del af, lukker nemlig deres Viborg-afdeling. Derfor skal pigerne nu til Aarhus, Odense eller Kolding, hvis de vil være en del af samme danseskole.

Et par stykker af danserne regner med at fortsætte på holdet i Aarhus, en enkelt skal på efterskole, mens nogle af pigerne har valgt at stoppe helt.

Derfor bliver musikvideoen det sidste, pigerne har nået at lave sammen.

- Det er trist at tænke på. Vi havde jo trænet meget, og vi havde set frem til alle de konkurrencer, vi skulle have været med i. Det er trist, vi er gået af glip af det på grund af coronaen, og at det hele nu er slut så hurtigt, siger Isabella Emilia Tarne.

Alle tre piger glæder sig dog over alle de gode ting, holdet gennem tiden har lavet sammen.

- Vi kommer virkelig til at savne hinanden, når vi ikke længere skal danse sammen, slår Zenia Søndergaard Nielsen fast.

Først var de Crazy Gang, så blev de Hipopo Crew, og nu skilles de seks pigers veje. Foto: Anne Myrup Frost


Det er da fedt at have været med til, også fordi vi blev udvalgt til at være med. Det er lidt specielt

Isabella Emilia Tarne
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

Bjerringbro

Læge smittet med coronavirus - lægehus kører på nødberedskab

Annonce