Annonce
112

Ung mand dømt: Blev to gange taget af politiet med stoffer og kniv

Den unge mand fik en straf på 60 dages betinget fængsel for narko- og knivbesiddelsen. Arkivfoto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix.
Annonce

Viborg: Om aftenen den 11. november var politiet forbi en adresse i Viborgs midtby, hvor betjentene fandt en ung mand i besiddelse af otte gram hash og 31 gram skunk. Det blev han sigtet for.

Nogle uger senere - 1. december - bankede politiet igen på ved samme adresse, og her fandt man igen den 25-årige. Denne gang havde han 14 gram heroin, syv gram hash, et gram skunk, 27 ulovlige piller og en digitalvægt, hvorpå der var rester af heroin.

Derudover fandt politiet også tomme genlukkelige plastikposer, og den 25-årige mand var her også i besiddelse af en ulovlig kniv.

Alt det har nu givet den unge mand en dom. Da han for nylig var for retten, erkendte han sig skyldig i alle forholdene om narko- og knivbesiddelse, og derefter blev han idømt en straf på betinget fængsel i 60 dage.

Retten lagde i sin strafudmåling særligt vægt på, at manden to gange tidligere er blevet dømt for brud på loven om euforiserende stoffer. Senest fik han i juli 2018 en bøde på 16.250 kroner for brud på netop denne lov.

Den unge mand valgte ikke at anke dommen, og han skal nu i et år være under tilsyn af Kriminalforsorgen.

Annonce
Annonce
Viborg

Badning frarådes i Viborg-søerne

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Det er stadig Arne og Anettes tur

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce