Annonce
Alarm 112

Ung mand gjorde lidt for meget opmærksom på sig selv: Mistede bilen og fik et hav af sigtelser i stedet

En 21-årig mand fik et hav af sigtelser efter at have gjort rigelig meget opmærksom på sig selv. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Randers: Hvis man kører uden nummerplader og har ulovligheder både i krop og køretøj, så er det en rigtig dårlig idé at gøre opmærksom på sig selv ved at køre for stærkt.

Ikke desto mindre måtte en 21-årig mand lære præcis det på den hårde måde natten til fredag klokken 00.52 på Tjærbyvangsvej i Randers NØ.

Østjyllands Politi skriver i sin døgnrapport, at en patrulje blev opmærksom på manden, da han kom kørende i en bil uden nummerplader og i høj fart. Patruljen fulgte efter og fik standset bilen på Tingetvej.

Da betjentene tog kontakt til føreren, begyndte sigtelserne at hobe sig op. For ved første øjekast fremstod han nemlig påvirket, og han blev derfor sigtet for narkokørsel.

Annonce

En af mange sigtelser

Betjentene ønskede at se lidt nærmere på bilen, der viste sig hverken at være indregistreret eller forsikret, hvilket kostede den 21-årige mand yderligere to sigtelser.

Når den slags afsløres, så fatter politiet naturligt nok endnu mere interesse for køretøjet. Her fandt politiet "store dunke fyldt med benzin, diverse indbrudsværktøj, værktøj til at klippe slanger over samt væsketragter og pumpeslanger. Den 21-årige mand og den 32-årig mand, der sad på passagersædet, blev begge sigtet for tyveri af benzin fra ukendt sted", skriver politiet.

Som om det ikke var nok, blev der også fundet ulovlige piller og et alubat. Så den 21-årige mand blev også sigtet for narkobesiddelse og for overtrædelse af våbenloven.

Det viste sig i øvrigt også, at den 21-årige heller ikke var i besiddelse af et kørekort, og han blev derfor også sigtet for kørsel uden førerret. Det er han blevet flere gange tidligere, så bilen blev beslaglagt med henblik på konfiskation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Tre indbrud i Houlkær

Debat

2+1 vej hører med til superligaen

Annonce