Annonce
Alarm 112

Ung mand løsladt efter groft overfald på åben gågade

Politibil, Aarhus, politi

Viborg: En anklager ved Midt- og Vestjyllands Politi havde lagt op til, at en 22-årig mand fra Viborg-området skulle varetægtsfængslet efter en episode i Sct. Mathias Gade fredag.

Dommeren ved Retten i Viborg var dog ikke enig i den betragtning. Derfor blev den 22-årige mand løsladt lørdag middag, oplyser Lars Even, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

- Han er dog stadig sigtet i sagen, siger vagtchefen.

Annonce

Årsagen til, at den 22-årige blev fremstillet i grundlovsforhøret lørdag, er, at han var noget mere grov end andre i sit bidrag til en konflikt, der udspillede sig kort før 16.30 på åben gågade.

Fægtede med kniv

Tre personer havde netop forladt en restaurant, da de stødte sammen med en anden gruppe. Der fløj lidt ukvemsord gennem luften, og konflikten optrappedes til slag og spark.

Den 22-årige er én af to, der ifølge politiet overfaldt de tre restaurantgæster. Han trak på et tidspunkt en såkaldt butterfly-kniv, som han truende svingede mod de tre, mener politiet, der sigtede ham for overtrædelse af våbenloven og for vold.

En 21-årig mand - også fra Viborg-egnen - blev sigtet for vold. Han havde ifølge politiet ingen andel i knivsvingeriet og blev derfor ikke fremstillet.

Umiddelbart kendte de to grupper ikke hinanden på tværs. Ifølge Lars Even kom ingen af dem alvorligt til skade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Så blev det alligevel til en hvid hue

Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Annonce