Annonce
Viborg FF

Ung mand med is i maven: Jeg skal gøre mit arbejde, som jeg plejer

Simon Trier - her i nærkamp med Fremad Amagers Samson Iyede - føler sig rigtig godt rustet til gyserkampene mod Hobro. Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Viborg: Fire sejre og ubesejret i fem kampe.

Sådan er status for Viborg FF, siden Simon Trier blev valgt til en af de to pladser i midterforsvaret.

Lørdag var han med til at sænke Fremad Amager med 4-0 i sæsonens sidste 1. divisionskamp, som dog ikke kunne ændre på, at Viborg FF nu skal ud i to playoffkampe mod Hobro i jagten på at få adgang til Superligaen.

- Jeg havde allerhelst set, at vi kunne have afgjort det i dag (lørdag, red.), men det skete ikke. Nu glæder jeg mig til de to kampe mod Hobro, og jeg er helt sikker på, at vi kommer til at stå som sejrherre til sidst, sagde Simon Trier efter sejren over Fremad Amager.

Det er første gang i karrieren, at 20-årige Simon Trier skal prøve at spille playoffkampe. Sidste gang, Viborg FF var ude i noget tilsvarende (mod Helsingør i sæsonen 2016/17), så Simon Trier på fra tribunen.

- Jeg tror, at det bliver nogle rigtig gode oplevelser, men det bliver nok markant anderledes for os end for Hobro, som kommer fra mange nederlag i Superligaen, mens vi har vundet en masse kampe. Men Hobro er et fint hold med power i spillet og minder på den måde en del om os, sagde Simon Trier, som i den grad har fået tanket selvtillid via fem kampe i træk i Viborg FF's startopstilling.

- Jeg synes, at jeg står utrolig godt rustet til de kommende to kampe. Selv om det er playoffkampe, som afgør, om vi skal spille i Superligaen i næste sæson, så skal jeg ind og gøre det, som jeg altid gør. Jeg skal gøre mit arbejde, og det, tror jeg, er vigtigt for mig at have for øje, sagde Simon Trier.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Hammerslag sender fra Bjerringbro

Viborg

Ny outlet-butik kommer til Viborg

Viborg HK

Podcast: Den store efterårsanalyse - sådan har Viborg HK's spillere klaret sig

Annonce