Annonce
Sport

Ung VFF'er lavede flot solomål i Roskilde

Lucas Jensen scorede et rigtig flot mål, da VFF besejrede Roskilde med 4-0. Arkivfoto: Rune Feldt-Rasmussen.

Lucas Jensen viste store prøver på sit talent i Roskilde, hvor den unge VFF?er scorede et flot solomål

Lucas Jensen har været på manges læber efter flere flotte præstationer i optakten til denne halvsæson, og hypen om det unge talent blev ikke gjort mindre, da han mandag eftermiddag stod for et særdeles flot solomål i 4-0 sejren i Roskilde.

Annonce

Det unge talent kom på banen efter lidt mere end en time, men havde ikke for alvor fået sat sit indtryk på kampen, da Roskilde fik et hjørnespark.

Ove Christensen måtte råbe af Lucas Jensen, der ikke havde placeret sig, hvor træneren ville have ham, og det skulle vise sig, at træneren havde helt ret.

Et lille minut senere havde kantspilleren nemlig nettet til 3-0.

»Jeg fik at vide, at jeg skulle komme ud af feltet. Det gjorde jeg, og da bolden så blev clearet prøvede jeg bare at komme ind foran Roskilde-spilleren. Det lykkedes og det gik bare mod mål. Jeg overvejede at ligge den over til højre, men jeg endte med bare at knalde til den med venstre, og så gik den heldigvis ind,« sagde Lucas Jensen.

»Det var jo fantastisk. Det er jo den slags man spiller for. Som indskifter skal du gå ind og gøre en forskel, og det er det, jeg forsøger på hver gang,« sagde Lucas Jensen, der spillede sin blot anden kamp for VFF's bedste mandskab.

Trods den øjeblikkelige succes sørger han for at holde benene på jorden.

»Jeg skal holde benene på jorden. Jeg skal bare arbejde videre på træningsbanen, hvor jeg har meget at nå endnu. Og jeg skal stadig bevise, at jeg skal med igen næste gang,« sagde den 17-årige offensivspiller, der vil lade det være helt op til trænerteamet om at vurdere om han så småt banker på til en plads i startopstillingen.

»Jeg spiller bare den rolle, som jeg får af trænerne, og det lykkedes meget godt i dag,« sagde han.

Læs mere i folkebladet tirsdag, hvor der er 12 siders sportstillæg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce