Annonce
Sport

Ung VHK-juvel toppræsterede i semifinalen: - Fantastisk at være med til

Fuld koncentration i Frandsens blik. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
På trods af sine beskedne 18 år, så blev Thilde Frandsen kåret til kampens spiller i semifinale-kampen mod Herning-Ikast Håndbold.

Håndbold: Det skabte eufori i Vibocold Arena, da den 18-årige højrefløj Thilde Frandsen kunne proppe sin tredje, fjerde og til sidst femte scoring ind i Herning-Ikast Håndbolds mål i lørdagens semifinalekamp.

En flot præstation af Frandsen, der til daglig har sin gang på Viborg Katedralskole, når hun ikke spiller håndbold for et af ligaens bedste mandskaber.

Efter kampen var det en lykkelig Thilde Frandsen, som blev overdænget med skulderklap og rosende ord af holdkammeraterne og personerne omkring holdet.

Annonce

- Det føltes helt fantastisk inde på banen. Det var fantastisk, at få lov til at opleve det her. Men det var også fordi holdet spillede mig så godt op. De fik kørt dem trætte, og fik spillet mig i nogle gode positioner, sagde Thilde Frandsen med stor ydmyghed.

Fokuserede på spillet

Efter en enkelt afbrænder på HIH's Jessica Ryde fik Frandsen for alvor overtaget. Hun fik hurtigt sin hævn over HIH-keeperen, og brændte ikke flere forsøg lørdag eftermiddag.

- Nogle gange handler det bare om, at koncentrere sig om spillet, og ikke at tænke på alt det udenom. Det lykkedes, og så gik det bare min vej, sagde Thilde Frandsen.

Efter kampen blev Frandsen også kåret til kampens spiller i Vibocold Arena. Hun fik en stor buket blomster overrakt, og efterfølgende var hun stolt over, at få prisen.

- Det er fedt, at blive anerkendt for det arbejde, som jeg lavede igennem hele kampen i dag. Det er jeg virkelig taknemmelig for. Men igen - jeg synes virkelig, at det var en holdpræstation, hvor alle bidrog, sagde Thilde Frandsen.


Det er fedt, at blive anerkendt for det arbejde, som jeg lavede igennem hele kampen i dag. Det er jeg virkelig taknemmelig for. Men igen - jeg synes virkelig, at det var en holdpræstation, hvor alle bidragede.

Thilde Frandsen, Viborg HK


På tirsdag skal Frandsen og resten af VHK-holdet forsøge at sikre sig pladsen i DM-finalen.

Der gælder det det afgørende møde mod Herning-Ikast Håndbold. Kampen spilles klokken 18:30 i IBF Arena i Ikast.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Så blev det alligevel til en hvid hue

Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Annonce