Annonce
Viborg FF

Ung Viborg FF-debutant uddelte gave til barndomsklub

Mads Frederiksen (t.v.) besøgte torsdag sin bardomsklub Houlkær IF. Her er han fotograferet sammen med klubbens U11-piger og træner samt et par medlemmer af bestyrelsen. Privatfoto.
19-årige Mads Frederiksen besøgte torsdag sin barndomsklub Houlkær IF for at markere, at han er kommet igennem et nåleøje og har fået debut på Viborg FF's førstehold.

Fodbold: Den 19. juli 2020 fik den dengang 18-årige Mads Frederiksen sin debut på Viborg FF's førstehold. Det skete, da han med 20 minutter tilbage af 1. divisionskampen mod Vejle Boldklub erstattede Shelove Achelus.

Torsdag var han på besøg i Houlkær IF for at overrække sin barndomsklub en gave fra Viborg FF på baggrund af førsteholdsdebuten i kløvertrøjen. Gaven indebærer træningsmaterialer til en værdi af 10.000 kroner.

Mads Frederiksen blev mødt af flere medlemmer af Houlkær IF's bestyrelse samt en stor flok U11-piger, som holdt en pause fra træningen for at hilse på den talentfulde VFF'er.

Annonce

- Det er stort for Houlkær IF, når en spiller som Mads Fredriksen kommer igennem nåleøjet og får debut for Viborg FF's førstehold. Det er ikke noget, som sker ret tit, men vi håber selvfølgelig på, at vi i fremtiden kan udvikle flere spillere, som senere i karrieren kan få en professionel fodboldkarriere - og gerne i Viborg FF, siger Houlkær IF's sportschef Jacob Flintholm.

Ud over Mads Frederiksen har kun én spiller, som har trådt sine bardoms-fodboldstøvler i Houlkær IF, spillet sig til en fuldtidskontrakt i fodboldens verden i dette årtusinde. Det er Erik Sviatchenko, som i dag er anfører for FC Midtjylland.

Mads Frederiksen står noteret for yderligere to kampe på Viborg FF's førstehold - begge optrædener kom i pokalturneringen i denne sæson.

Han har ligeledes i denne sæson spillet 12 kamp for Viborg FF's U19-divisionshold og har scoret fire mål.

Mads Frederiksen i Houlkær.


Det er stort for Houlkær IF, når en spiller som Mads Fredriksen kommer igennem nåleøjet og får debut for Viborg FF's førstehold

Jacob Flintholm, sportschef Houlkær IF


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stor fed camembert af lyd i Tinghallen

Sport

Se video: Gode finalefornemmelser hos Viborg HK inden afgørende DM-semifinale

Annonce