Annonce
Kultur

Unge kan få indflydelse på fremtidens Bjerringbro

Mandag den 18. november er der møde for alle unge i Bjerringbro. Det forgår på Bjerringbro Gymnasium. Arkivfoto: Morten Pedersen
Foreningen Møllerne inviterer områdets unge til møde på Bjerringbro Gymnasium mandag 18. november
Annonce

Bjerringbro: Mandag får de unge i Bjerringbro en unik mulighed for at blive hørt, når den nystiftede forening Møllerne i samarbejde med Bjerringbro Byforum inviterer til et møde om fremtidens ungeliv i Bjerringbro.

Det bliver en kreativ aften med workshops, hvor de unge mennesker i alderen 15-25 år kan få indflydelse og sætte deres eget præg på kulturlivet i byen. Mødet foregår på Bjerringbro Gymnasium og starter klokken 18.

Ambitionerne og ønskerne for mødet går på at kickstarte ungdomskulturen i Bjerringbro. På den kreative workshop vil der være oplæg af både Møllerne og Byforum, ligesom der vil være kreative cases og drøftelser om oprettelsen af ungdomsråd og start af kulturaktiviteter i byen. Udgangspunktet for arrangementet er, at man som ung sagtens kan skabe spændende kulturtilbud i byen, det handler bare om at tænke en smule kreativt. I løbet af aftenen vil der også blive nedsat et ungdomsråd.

Rådet skal være stedet, hvor unge kan mødes med andre unge og planlægge kulturtilbud i byen.

- Vi vil dog gerne understrege, at mødet den 18. november ikke kun handler om at danne et ungdomsråd. Mødet skal også bruges til at opfordre de unge til at kaste sig over individuelle projekter for dem selv og byen, hvis de brænder for noget særligt, sig Jonas Schultz, der er medlem af Møllerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

En farlig mand har sagt farvel - en hurtig afslutning på et rigtig godt kapitel

Annonce