Annonce
Fodbold

Unge VFF'ere fik smæk i Helsingør

Viborg FF måtte lørdag eftermiddag tage den lange tur hjem fra Helsingør med et nederlag på 5-2 i bagagen. Arkivfoto: Morten Pedersen

U17 Divisionen: Det blev en hård kamp for Viborg FF's U17 hold, da det lørdag eftermiddag besøgte FC Helsingør på Sjælland.

Det var ellers Viborg FF, der kom bedst fra start. Efter et minut bragte gæsterne sig foran med 1-0 efter et mål af Victor Kjær. Hjemmeholdet kom dog straks tilbage i kampen med en udligning få minutter senere. Et hjørnespark et minut efter udligningen gav også resultat for hjemmeholdet, der pludselig var foran 2-1 efter fem-seks minutters spil.

- Vi havde svært ved at finde niveauet, men i slutningen af første halvleg havde vi alligevel momentum. Jeg havde en god fornemmelse i pausen og tænkte, at det skulle nok vende, hvis vi kæmpede for det. Men det gjorde det desværre ikke, fortalte VFF-træner Steven Lustü.

Midt i anden halvleg begik VFF's målmand en fejl, der kostede et straffespark, som FC Helsingør sendte i nettet til 3-1. Herefter var det virkelig svært for de grønblusede at følge med hjemmeholdet. Helsingør kunne udbygge føringen med både 4-1 og 5-1, inden gæsterne pyntede lidt på resultatet med et mål til 2-5 få minutter før tid.

- Efter scoringen til 3-1 blev det fuldstændigt forfærdeligt for os. Vi kunne slet ikke følge med, og de løb lige igennem. I dag var Helsingør et bedre hold, og det er ingen undskyldning, men jeg syntes også, at dommerne var partiske og dømte til deres fordel. Men ja, sådan er fodbold jo også en gang imellem. De spillede meget med fysikken, og det kunne vi bare ikke stå imod, sagde en ærgerlig Steven Lustü.

FC Helsingør - Viborg FF 5-2 (2-1)

Fodbold, U17-divisionen, herrer

Mål: 0-1 Victor Kjær (1.), 1-1 (4.), 2-1 (5.), 3-1 (straffe) (70.), 4-1 (75.), 5-1 (80.), 5-2 Mahdi Rajabi (87.)

Gule kort: 1 Viborg FF

Kampens spiller, Viborg FF: Søren Krog

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Lokal turistforeningsformand er ikke imponeret over Visit Aarhus, som skal 'sælge' Viborg til turister

Viborg For abonnenter

Visit Aarhus-direktør om promovering af Viborg-egnen: - Vi er godt på vej

Annonce