Annonce
Viborg HK

Ungt Viborg HK-hold smed stor føring væk - men hev sejren i land

Viborg HK vandt i Aars, men det kneb gevaldigt undervejs. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg HK vandt i Aars, men smed undervejs en stor føring væk. Træneren peger på, at det unge hold endnu leder efter de spillere, som skal tage ansvaret når det spidser til.

2. division, kvinder: Viborg HK's 2. divisionskvinder vandt tirsdag aften med 25-24 ude over Aars.

Den sejr var træner Tonny Hoberg glad for, men kampen afslørede alligevel i trænerens øjne noget af det, som det unge hold endnu ikke har styr på.

VHK spillede nemlig en fremragende første halvleg og førte 15-7 ved pausen, men i anden halvleg gik holdet helt i stå - og der var ingen på holdet, som slog bremsen i og fik kontrol på tingene igen.

- Jeg tror simpelthen, at det var ungdommen, der spillede ind. Da det snerpede til kunne vi simpelthen ikke finde ud af, hvem der skulle tage ansvar, sagde Tonny Hoberg, som så sit hold blive rystet af et par dårlige afslutninger kort efter pausen.

Det var nok til at få VHK-holdet til at stresse og tage flere og flere dårlige beslutninger - og så blev en sikker sejr pludselig forvandlet til en kamp, hvor der skulle fightes benhårdt for de to point.

- Vi må sige, at vi endnu ikke har fundet en erstatning for Clara Høgh-Poulsen, som var den store indpisker før jul. Hierarkiet er ikke rigtig på plads, og vi skal bruge nogle minutter for at finde ud af det.

- Vi har masser af piger, som har potentialet til at løfte opgaven, men de har endnu ikke helt modet til at træde i karakter, sagde træneren, som er sikker på, at spillerne lærer meget af en tæt kamp, som den i Aars.

- Det er let at spille når man fører med 10 mål - og jeg tror, at man vokser af de her tætte kampe, sagde han.

Han havde stor ros til eksempelvis Maria Høgh og målvogter Anne Skærbæk, som begge fightede godt, og trods den blandede oplevelse i Aars er han ikke i tvivl om holdets potentiale.

- Det vil tage tid med så mange unge og med den udskiftning vi har haft. Men der er så mange dygtige piger på holdet, at det nok skal komme - og når det gør, så bliver vi et rigtig farligt hold, sagde Tonny Hoberg.

Aars-Viborg HK 24-25 (7-15)

Håndbold, 2. division, kvinder

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Hospitalsledelsen kommenterer på 'stormvejr' i nyhedsbrev til medarbejderne

Annonce