Annonce
Sport

Usikker Stoholm-fremtid: Målmanden siger farvel, mens back-profil overvejer

Nicolai Mortensens afsked med Stoholm IF har intet med nedrykningen at gøre. Foto: Morten Pedersen
Nicolai Mortensens håndboldfremtid ligger ikke i Stoholm. Johnny Landberg har ikke taget en beslutning.
Annonce

Stoholm: Efter onsdagens nederlag på 35-26 mod Aalborg Håndbold, bad halspeakeren fansene i Stoholm IF om at rejse sig og klappe, fordi holdets målmand, Nicolai Mortensen, havde spillet sin sidste kamp for de hvide.

Det er forventet, at der kommer til at ske en del udskiftninger i truppen, da det i næste sæson hedder 2. division, men målmanden understreger dog, at nedrykningen ikke har haft noget med hans beslutning at gøre.

- Jeg har spillet alt fra serie 3 til 1. division her i Stoholm, så nedrykningen har ikke noget med det at gøre. Det er klart, at det havde været sværere at sige farvel, hvis vores projekt var lykkedes, men det handler mere om, hvad der passer for mig og min kæreste, siger målmanden og uddyber:

- Jeg skal have fundet ud af, hvad der skal ske i min fremtid, både på håndboldbanen, men også med job. Derfor har jeg heller ikke fundet nogen ny klub endnu, fordi det også skal passe med mit job og min kæreste, siger målmanden, som vil holde alle muligheder åbne.

Johnny Landberg er ikke klar til at melde noget ud om sin fremtid.
Annonce

Nedrykningen ændrer meget

Hos en af de andre Stoholm-profiler, den hårdtskydende back Johnny Landberg, er fremtiden heller ikke på plads. Han har hverken meldt til eller fra når det kommer til 2. division i Stoholm, og direkte adspurgt, er han ikke meget for at lukke op.

- Ingen af os havde regnet med nedrykningen, så det er for tidligt at sige noget som helst. Jeg har da gjort mig nogle tanker, men det er ikke noget, som jeg har tænkt mig at dele ud af. Det vigtigste er bare, at det er sjovt at spille håndbold, så må vi se, hvad der sker, siger han om sin håndbold-fremtid.

Heller ikke på trænerposten er der noget på plads. Der var egentligt indgået en aftale med Ryan Zinglersen, men da klubben rykkede ned, blev den aftale ophævet.

Allan Kjær, som er den nuværende træner, var tiltænkt rollen som assistent for Ryan Zinglersen, men nu kan det være, at han bliver i cheftrænersædet.

- Vi er stadig igang med at finde ud af, hvad der skal ske med fremtiden. Der er givet hånd på, at jeg bliver en del af det, men præcist hvordan ved vi ikke endnu. Der bliver arbejdet på 100 procent for, at vi kommer tilbage i 1. division, siger træneren, som kalder Stoholm IF for en af de klubber, som betyder mest for ham, selvom han kun har været der i to sæsoner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

Bjerringbro

Læge smittet med coronavirus - lægehus kører på nødberedskab

Coronavirus

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes og baråbningstider udvides

Sport For abonnenter

Ny offensivspiller er flyttet sammen med lokalt stortalent: Giver en rigtig god start på tiden i Viborg

Annonce