Annonce
Viborg HK

Uskarpt Viborg HK-hold taber på svær udebane

Viborg HK's U17-piger tabte ude mod Strandby/Elling. Arkivfoto: Morten Dueholm
Det blev ikke til point for Viborg HK's U17-piger, da de tirsdag aften var oppe i mod Strandby/Elling IF på udebane.
Annonce

U17-piger: Resultatmæssigt har det ikke været et tilfredsstillende efterår for Viborg HK's U17-piger. Søndag vandt de ganske vist med et enkelt mål mod Ikast, men det var ikke nok til at bevare muligheden for at kvalificere sig til U17-ligaen, som indledes efter nytår.

Der var derfor ikke det store at spille for, da de grønblusede tirsdag aften drog langt mod nord, hvor Strandby/Elling ventede i en svær udekamp.

VHK kom dårligt fra start, og Strandby/Elling fik hurtigt et forspring. Efter et kvarters spil var de foran med 7-3.

Som halvlegen skred frem begyndte VHK'ernes forsvar at tage fra, og det ellers så komfortable hjemmebaneforspring blev hentet. Det stod 10-10 ved pause.

I anden halvleg fulgtes de to hold ad. I kampens afslutning stod det 20-20, men viborgenserne rendte ind i en to-minutters udvisning, og så kunne Strandby/Elling sikre sejren i overtal. Opgøret endte 22-20.

- Vi viste egentlig en fantastisk moral. Det er ikke nemt at spille heroppe klokken kvart over otte en hverdagsaften. Pigerne gjorde det bedste, de kunne, men vi brændte for meget, sagde VHK-træner, Dennis Pedersen, efter kampen.

Selvom der ikke var det store at spille for, så var manglende motivation ikke et tema for VHK'erne, som overordnet set spillede en god kamp. Der manglede bare effektivitet.

- Det var, som det skulle være. Pigerne sloges for det, og de gjorde alt, hvad de kunne. Vi brændte simpelthen bare for meget. Vi var i overtal i 10 minutter, men scorede kun to mål. Det er hurdlen lige i øjeblikket. Vi skal være bedre til at score på vores chancer.

VHK har en enkelt kamp tilbage i dette efterår. På søndag møder de rækkens klare bundprop EH Aalborg. Den kamp skal vindes.

- Ellers venter der en trænerfyring, sagde Dennis Pedersen.

Strandby/Elling - Viborg HK 22-20 (10-10)

Håndbold, U17-piger, 1. division

Mål for VHK: Thilde Frandsen 5, Signe Vetter 5, Ida Hoberg 3, Emelie Andersen Chittenden 2, Julie Lilholt 2, Katinka Hagner 1, Julie Kragh 1, Ida Snedker 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Man gjorde Viborgs børn fortræd

Viborg

Opfordring til civil ulydighed

Viborg

Efterlyst retspsykiatrisk patient er fundet, anholdt og tilbage i Søndersøparken

Annonce