Annonce
Sport

Utilfreds VHK-træner fik flere spørgsmål end svar

Allan Heine var ikke bekymret, men han fik set, at VHK fortsat har rigtig meget at arbejde med. Arkivfoto: Johnny Pedersen

Allan Heine var ikke tilfreds med indsatsen mod norske Storhamar. En kamp, hvor Viborg HK især i første halvleg slet ikke kunne være med.

Annonce

Viborg: Viborg HK har fortsat en hel del at arbejde med forud for den nye sæson.

Det blev klart og tydeligt udstillet i Vibocold Arena onsdag aften, hvor det norske hold Storhamar vandt med hele 36-26 i en kamp, hvor VHK havde rigtig svært ved at finde sig selv.

Træner Allan Heine kunne godt smile efter det klare nederlag, men han lagde ikke skjul på, at han bestemt ikke var tilfreds med det han havde set.

- Vi lærte, at hvis vi ikke er omhyggelige med vores ting, så er vores bundniveau alt for lavt. Vi blev udstillet i store dele af specielt første halvleg, mens det var mere lige i anden halvleg selv om vi fordelte ressoucerne, sagde cheftræneren, som ikke gik så meget op i, at kampen blev tabt - men mere måden det skete på til sidst, hvor VHK smed voldsomt mange bolde væk.

- Jeg er ikke tilfreds. Det er en træningskamp, så jeg er i bund og grund ligeglad med om vi vinder kampen, men jeg er interesseret i at vinde situationer i kampen. Og jeg synes, at vi forærede situationer væk i den her kamp. Og træningskamp eller ej, så er det ikke værdigt for det niveau, som vi gerne vil have, sagde træneren.

Han pegede på, at VHK især i starten af kampen slet ikke fik sat tacklinger, hvilket betød, at Storhamar kom alt for let til scoringer. Samtidig var VHK for ivrige rent angrebsmæssigt, hvilket gav mange sjuskefejl.

- Det er måske et meget godt billede på en opstart, hvor der er mange, der vil rigtig meget - og hvor det bliver mere individuelt end holdbaseret. Og det er aldrig en styrke, sagde han.

Annonce

Fik nye spørgsmål

På trods af den dårlige indsats og det store nederlag, så lader VHK-træneren sig ikke ryste.

- Der skal meget til at bekymre mig. Jeg har været med i mange opstarter. Jeg fik set, at vi har nogle ting at arbejde med, og det er fint, at det kommer nu, sagde han.

Viborg HK måtte i kampen mod Storhamar undvære en del spillere. Højrefløjene Stine Andersen og Anne Sofie Filtenborg er fortsat i forløb, der skal gøre dem kampklar. Pauline Bøgelund er endnu ikke kampklar, mens Line Haugsted blev sparet for fortsat at være varsom omkring den fodskade, som plagede hende i sidste sæson. Stine Bodholt mærkede en smule i læggen i forbindelse med tirsdagens træningskamp mod Dortmund og blev derfor også holdt ude af onsdagens kamp.

Allerede fredag går det dog løs igen med en kamp mod Dunaferr. Til den kamp håber Allan Heine, at han har lidt flere spillere til rådighed.

- Vi kommer til igen at bruge kampen som en træningskamp, hvor vi fordeler ressourcerne. Vi søger svar i de her kampe, men i aften fik vi også nye spørgsmål - og det er en del af opstarten, sagde han.

Viborg HK-Storhamar 26-36 (14-21)

Håndbold, træningskamp

Mål for Viborg HK: Ida Marie Dahl 8, Moa Høghdahl 5, Kristina Jørgensen 4, Ann Grete Nørgaard 4, Carin Strömberg 3, Amalie Grøn 1, Line Uno 1

Udvisninger: Viborg HK 2, Storhamar 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce