Annonce
Viborg

Efter streetfood-lukning: Uvis fremtid for tidligere Rema 1000-bygning

Benny Tolstrup tog initiativ til street food i Viborg i 2017. Nu skal han have fat i udlejningsskiltet igen, efter at street food lukkede i weekenden.
Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning er åben for gode forslag som streetfood-efterfølger.

viborg: Med sidste åbningsdag for Viborg Street Food i lørdags står en stor ejendom i Ll. Sankt Peder Stræde tom, og fremtidensplanerne står lidt hen i det uvisse.

- Vi ved ikke helt, hvad der skal ske med bygningen, men vi skal da have fundet en ny lejer, siger Benny Tolstrup fra Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning.

Selv om lukningen af Street Food har været kendt et stykke tid, er der fra udlejningsselskabets side ikke rigtig gjort noget for at finde en erstatning her og nu.

- Nu er det i hvert fald offentligt kendt, at bygningen står tom, så henvender der sig en interesseret lejer, så kigger vi på det, siger Benny Tolstrup.

Både op til åbningen og undervejs i de halvandet år med street food har Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning investeret en del i ejendommen. Hvor det hele ender økonomisk for udlejningsselskabet, har Benny Tolstrup på stående fod ikke et bud på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF-træner er spændt før sæsonens tredje premierekamp

Annonce