Annonce
Viborg

Efter streetfood-lukning: Uvis fremtid for tidligere Rema 1000-bygning

Benny Tolstrup tog initiativ til street food i Viborg i 2017. Nu skal han have fat i udlejningsskiltet igen, efter at street food lukkede i weekenden.
Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning er åben for gode forslag som streetfood-efterfølger.

viborg: Med sidste åbningsdag for Viborg Street Food i lørdags står en stor ejendom i Ll. Sankt Peder Stræde tom, og fremtidensplanerne står lidt hen i det uvisse.

- Vi ved ikke helt, hvad der skal ske med bygningen, men vi skal da have fundet en ny lejer, siger Benny Tolstrup fra Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning.

Selv om lukningen af Street Food har været kendt et stykke tid, er der fra udlejningsselskabets side ikke rigtig gjort noget for at finde en erstatning her og nu.

- Nu er det i hvert fald offentligt kendt, at bygningen står tom, så henvender der sig en interesseret lejer, så kigger vi på det, siger Benny Tolstrup.

Både op til åbningen og undervejs i de halvandet år med street food har Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning investeret en del i ejendommen. Hvor det hele ender økonomisk for udlejningsselskabet, har Benny Tolstrup på stående fod ikke et bud på.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Hansen, Busk, Flø eller... Hvem skal være Viborg FF's nye målmand?

Annonce