Annonce
Debat

'De fleste vælgere kan gennemskue den kujonagtige fremgangsmåde med Fake news-propaganda for at søge nye vælgere!'

Læserbrev: SF og DN bruger i øjeblikket mange penge og store ord på at misinformerer vælgere og forbrugere med en kampagne som på meget kujonagtigt vis meddeler, at 97 drikkevandsoringer er lukket gennem de seneste 20 år på grund af pesticider anvendt til plantebeskyttelse, økologisk eller ikke økologisk, i et forsøg på at være det grønneste parti i DK.

For det først er det ikke rigtigt, at de lukkede boringer skyldes landbrugets brug af midler. Går man dybere i analysen, vil man se, at landbruget i samme periode under straffeansvar kun har brugt statsgodkendte beskyttelsesmidler, der professionelt udnyttet aldrig vil være i stand til at generer drikkevandet.

Plantebeskyttelsesmidler brugt i landbruget udgør kun 0,03 % af de kemiske stoffer, der anvendes i Danmark.

Annonce

Det er de 99,97 % af i alt 19.925.183 ton øvrige kemiske stoffer, som bruges af uprofessionelle og uuddannede brugere som f. eks. haveejere, bådejere, hobbybrugere og andre private udøvere af aktiviteter, der kræver kemi.

De fleste af de omtalte lukkede boringer er sket på baggrund af punktforureninger ved tankstationer, rensningsanlæg, lossepladser og nedgravede giftdepoter, som fandt sted i gamle dage, hvor ikke andre muligheder var kendte.

Når jeg anvender ordet kujoner mod SF og DN, så er det fordi, de ikke vender tilbage med dokumentationer for deres påstande, at det er landbrugets skyld. Senest er spørgsmålet stillet af Foreningen for Bæredygtigt Grundvandsbeskyttelse, der har rettet direkte henvendelse til Pia Olsen Dyhr.

Når jeg anvender ordet kujoner mod SF og DN, så er det fordi, de ikke vender tilbage med dokumentationer for deres påstande, at det er landbrugets skyld.

Når SF og DN f.eks. kalder ROUND UP for giftigt, så er det både rigtigt og forkert. Roundup er på ingen måde mere giftigt end fluor, som anvendes i de fleste tandpastatuber. Fluor har til formål at dræbe bakterier i mundhulen, og brugt rigtigt sker der ikke mere ved det. Men som det fornyligt er kommet frem, er fluor meget giftigt og usundt ved overdosering, som vi har set det ved brandvæsnets slukningsøvelsesplads i Korsør, hvor kødkvæg har afgræsset arealerne på disse øvelsespladser.

Efterfølgende er der konstateret store overdoser at fluor i kødet fra disse dyr, som omkring mange forbrugere i Korsør og omegn har spist. Det skal landbruget da ikke have skylden for - trods alt!

Landbruget er åbent for kritik og forsøger at tilpasser sig hver dag med nye krav fra myndigheder, der pt. spiller russisk roulette med datotyranni, idet landbruget under straffeansvar skal sørge for at have sået efterafgrøder inden den 20. august og vinterafgrøder inden den 7. september, for ikke at blive trukket i kvælstofgødning det efterfølgende år.

I denne sag sætter myndighederne sig over vejr og vind, for kravet gælder, uanset om kornet er modent til høst eller ej.

Således er retorikken trukket helt op fra de røde partier og dermed fra regeringens side, således at selv forbrugere og de fleste vælgere kan gennemskue den kujonagtige fremgangsmåde med Fake News-propaganda for at søge nye vælgere!

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Dommen står fast: Ansat på flyvestationen klemte og trak i kvindelig kollegas brystvorte

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Rundt om Viborg For abonnenter

Lokal Venstre-formand: Vi fyrede ikke Allan Clifford

Viborg For abonnenter

Byrådspolitiker afviser den lokale budgetaftale i jordklodens navn: - Jeres selvros er kvalmende

Sport

Pernille Harder sætter dansk målrekord i nem storsejr i Viborg

Bjerringbro For abonnenter

Fix a bike: Det startede med fem gamle cykler på græsplænen

Viborg

Hvad betyder kulturbuffet? - Jeg er blevet del af et fællesskab og har fået følelsen af, at Viborg er min by

Debat For abonnenter

Frygten: Din elskede skov som et månelandskab

Debat

Debat: Tillid til landbrugstoppen?

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

Kan købe med rabat: Flere end 7500 medarbejdere ejer Grundfos-aktier

Erhverv

Stjerneadvokat afsløret: Skal betale millionbeløb tilbage

Viborg For abonnenter

Finderup vil være årets lokalområde: - Det føles som én stor familie herude

Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Debat

Skidt med Limfjorden - det bliver værre og værre!

Annonce