Annonce
Alarm 112

Værtshus holdt åbent trods corona-regler: Betjente gik ind ad bagdøren og fandt syv øldrikkere

Da politiet tilfældigvis kom forbi Café Børsen i Viborg midtby onsdag ved middagstid, var der mistænkeligt mange køretøjer parkeret foran beværtningen. Arkivfoto: Morten Dueholm
Syv personer blev i går middag sigtet for brud på forsamlingsforbuddet, og Café Børsens ejer blev sigtet for at holde værtshuset åbent på trods af de gældende corona-regler.

Viborg: Onsdag lige før middag gik et par betjente rundt i Viborg for at kontrollere, at butikker og virksomheder levede op til alle de gældende corona-regler.

Da de kom forbi Café Børsen i Gravene, bemærkede de, at der var parkeret mistænkeligt mange køretøjer foran værtshuset. Det fik betjentene til at hive i hoveddørens håndtag.

Døren var låst, og det skulle den skam også gerne være. Alle værtshuse, restauranter, frisører og lignende virksomheder skal nemlig fortsat holde lukket på grund af pandemien.

Betjentene gav dog ikke sådan lige op efter at have hevet i den låste dør.

De gik om bagved og fandt en bagdør, som var ulåst. Inde i bygningen fandt betjentene syv personer, som sad og drak øl.

Det fortæller politikommissær Andreas Bang Andersen.

- Måske kan de, der var der, have haft en anden udlægning, men det er vores indtryk, at der blev drevet restauration derinde, siger han.

Alle de syv personer blev sigtet for brud på forsamlingsforbuddet, som fortsat ligger på maksimalt fem personer. Sådan en sigtelse straffes i udgangspunktet med en bøde på 2500 kroner.

Derudover blev Café Børsens bestyrer, som også var til stede onsdag middag, sigtet for at holde beværtningen åben, selvom den ifølge den gældende lovgivning skal være lukket.

Folkebladet har torsdag morgen forsøgt at få en kommentar fra Café Børsens ejer, Kurt Muldbjerg, men han er ikke vendt tilbage på avisens henvendelser.


Måske kan de, der var der, have haft en anden udlægning, men det er vores indtryk, at der blev drevet restauration derinde

Andreas Bang Andersen, politikommissær
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Computertyve på spil i Tange

Kultur

"Arnolds spådom": Første smagsprøve på nyt teaters revolutionerende scenekunst gives under Snapsting

Annonce