Annonce
Rundt om Viborg

V-bestyrelse fortsætter uændret

Lars Kristensen blev genvalgt som formand for Karup-Frederiks Venstrevælgerforening. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Karupegnen: Der er kontinuitet i Karup-Frederiks Venstrevælgerforening. På den nylige generalforsamling blev såvel formanden, Lars Kristensen, som de to øvrige bestyrelsesmedlemmer, Merete Langdahl og Inge-Lise Sterup, genvalgt. Merete Langdahl var i sidste periode næstformand, mens Inge-Lise Sterup var kasserer.

Det er sandsynligt, at de begge fortsætter på deres respektive poster, men bestyrelsen konstituerer sig først på et møde den 22. marts. Foruden de nævnte består venstrevælgerforeningens bestyrelse af Kim Rasmussen, Tom Jepsen og Gitte Nødskov. Sidstnævnte som udpeget LOF-repræsentant.

14 af de 47 medlemmer var mødt op til generalforsamlingen, som blev afviklet i Pakhuset i Frederiks. Foruden medlemmerne var også folketingsmedlem Kristian Pihl Lorentzen, Ans, til stede. Han fortalte om livets gang på Christiansborg og om landspolitik generelt. Tilsvarende orienterede byrådsmedlem Allan Clifford Christensen om Viborg Kommune og byrådets arbejde set fra et lokalt Venstre-perspektiv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce