Annonce
Viborg

Vibeke går på efterløn efter 10 år i spidsen for plejen: Afløseren er fundet

Efter 32 år i Viborg Kommune går 63-årige Vibeke Boje på efterløn. Hun har de seneste 10 år været leder af kommunes pleje- og omsorgscentre. Afløseren er fundet i skikkelse af Henrik Ravn.
Annonce

Viborg: Når Vibeke Boje forlader Viborg Kommune, er det med en lang karriere som leder bag sig og et arbejdsliv, der har været drevet af at finde det meningsgivende og at have indflydelse og ansvar.

Omsorgen for borgerne har altid stået i centrum for Vibeke Boje, som ofte siger til kolleger og medarbejdere ”Husk nu, hvorfor vi er her. ”

Vibeke Boje blev uddannet sygeplejerske i 1982, og efter seks år på sygehuset i Viborg blev hun i 1988 ansat i Viborg Kommune. De første 10 år som medarbejder og fra 1998 som distriktsleder og senere driftsleder af kommunens sydøstlige område. Siden 2010 har hun været leder af kommunes pleje- og omsorgscentre.

63-årige Vibeke Boje har en åben kalender, når hun går på efterløn.

- Jeg glæder mig til at have tid og har ingen planlagte aktiviteter. Den første tid på efterløn skal nydes i naturen omkring hjemmet i Hald Ege med daglige gåture – og måske en dukkert i Hald Sø, siger hun.


Den første tid på efterløn skal nydes i naturen omkring hjemmet i Hald Ege med daglige gåture – og måske en dukkert i Hald Sø.

Vibeke Boje


Med på ønskelisten over ting, der skal bruges mere tid på, er familien, som tæller ægtemand, to sønner og svigerdøtre og ikke mindst de to børnebørn på et og fire år, sommerhuset og havet i Øster Hurup og rejser til skønne lande.

- Og så må vi se, hvad der ellers melder sig, som jeg endnu ikke har fået øje på. Måske noget frivillighedsarbejde af en eller anden karakter og at lære at spille bridge.

Annonce

Afløser fundet internt

Vibeke Bojes afløser er fundet, og valget er faldet på Henrik Ravn, der kommer fra en stilling som chef for visitationsafdelingen.

- Med Henrik Ravn får vi en leder af pleje- og omsorgscentrene, som i forvejen har et indgående kendskab til plejeboligområdet og til Viborg Kommunes visioner, værdier og mål. Derudover har han i dag en stor og vigtig berøringsflade, hvor han i dag samarbejder med kolleger bredt i Viborg Kommune, med regionale og kommunale samarbejdspartnere samt med en række private leverandører, herunder friplejehjem, siger Maila Tandrup, omsorgschef i Viborg Kommune.

Henrik Ravn. Foto: Viborg Kommune

Den nye leder af pleje- og omsorgscentrene bor i Skørping i Nordjylland med sin familie. Han er uddannet ergoterapeut og er i øjeblikket i gang med at tage en master i offentlig ledelse.

– Jeg ser meget frem til at begynde i stillingen som leder af pleje- og omsorgscentrene i Viborg Kommune, da jeg ser det som en spændende opgave sammen med engagerede medarbejdere, ledere og samarbejdspartnere at bidrage til den videre udvikling af kommunens pleje- og omsorgscentre som en tryg og sikker ramme for dele af kommunens ældste og svageste borgere, siger Henrik Ravn.

Henrik Ravn begynder i jobbet som leder af pleje- og omsorgscentrene den 1. oktober.

Annonce
Annonce
Viborg

Et sidste farvel til Carte Blanche

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

Viborg

Udlændingeministeren er ikke dommer

CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Annonce