Annonce
Viborg

Valsekongen André Rieu kommer til Viborg

Det bliver et helt unikt og spektakulært show André Rieu tager med til Viborg i slutning af juli. Foto: Marcel van Hoorn.

Viborg: Den 27. og 28. juli inviterer Nordisk Film Biograf på Tingvej 4 til en speciel biograf-koncert, når André Rieu kommer til Viborg for at underholde et interesseret publikum.

André Rieu byder op til dans med ”Shall We Dance?”, som publikum kan nyde fra biografens komfortable sæder. Han viser dig sin smukke og historiske by, Maastricht, der har specielle minder ikke kun for ham, men også for hans fans over hele verden. André ledsages af sit 60 mand store Johann Strauss-orkester, som han har rejst med i hele verden i mere end 30 år sammen med mere end 100 dansere.

- Endnu en gang er jeg glad for at byde fans fra hele verden velkommen til min hjemby Maastricht. Det er altid magisk for mig at optræde i min egen by. Dette år vil være ekstra specielt, når jeg optræder med det, der står mit hjerte nærmest – Vals. Kom med på min eventyrlige rejse, hvor jeg håber, at publikum vil komme valsende ind i biografen, fortæller André Rieu.

Med særlige gæster, overraskelser samt nogle berømte sopraner og tenorer vil André i år fejre den sande musik i hjertet - vals.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Diamantbryllup

Annonce