Annonce
Rund om Viborg

Vandet er i orden i Mønsted

Mønsted Vandværk har nu fået en nødforsyningslinje til Daugbjerg. Arkivfoto

Mønsted: Der blev taget omkring dobbelt så mange prøver af vandet hos Mønsted Vandværk i det forløbne år i forhold til det vanlige niveau på grund af den nationale fokus på forurening med Desphenyl Chloridazon - et nedbrydningsmiddel fra et ukrudtsmiddel, der forlængst er blevet forbudt at anvende. Prøverne i Mønsted viste heldigvis, at vandet på alle måder er af en rigtig god kvalitet, og i år ventes antallet af prøver at ramme det normale.

Det fortalte næstformand Christian Steffensen, da Mønsted Vandværk, der forsyner 369 husstande, holdt generalforsamling.

Vandværket fik på generalforsamlingen ny formand, da den mangeårige formand Jørgen Godthåb Nielsen er sygemeldt og derfor har besluttet at stoppe efter hele 21 år i bestyrelsen - deraf 13 år som formand. Af samme grund fik han også stor tak for indsatsen i beretningen, klapsalver og en gave fra de øvrige bestyrelsesmedlemmer.

Annonce

Nødlinje på plads

Christian Steffensen kunne også notere sig, at en nødforsyningslinje mellem Mønsted Vandværk og Daugbjerg Vandværk nu er endeligt etableret - den håber man ikke at få brug for, men nu er den der. På grund af nitratproblemer i Daugbjergs vandboringer tales der om at lave fælles boringer for de to værker, og den sag vil man høre mere om i dette år, sagde næstformanden blandt andet.

Man kunne glæde sig over et fint overskud på omkring 50.000 kroner og en stigning i salget af vand i det forløbne år - formentligt på grund af den meget tørre sommer.

I stedet for Jørgen Godthåb Nielsen blev Ole Sørensen valgt ind i bestyrelsen, der efterfølgende har konstitueret sig med Bjarne Feddern som formand, Christian Steffensen som næstformand, Kaj Kristensen som kasserer, Kenth Sommer som sekretær og nyvalgte Ole Sørensen som bestyrelsesmedlem.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Betjente var sikre i deres sag, da de nåede frem: Anholdt 71-årig havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce