x
Annonce
Bjerringbro

Vandet truer i Bjerringbro: Syv har hentet gratis sandsække

Særligt husene langs Fredensvej og Enghavevej er i fare for den kraftigt forhøjede vandstand i Gudenåen. Foto: Viborg Kommune.

Bjerringbro: Lørdag morgen og formiddag var en særdeles våd og blæsende én af slagsen.

Gudenåen er allerede gået langt over sine breder, og med mere nedbør bliver hus- og haveejere langs åen endnu mere udsatte over for de enorme vandmængder, der truer.

Fredag sendte Viborg Kommune et varsel ud om mere regn, og kommunen informerede samtidig om, at det er muligt at hente gratis sandsække til at sikre sin ejendom.

Folkebladet talte lørdag eftermiddag med vagtcentret hos Midtjysk Brand og Redning, som står for uddelingen af sandsække. Her lød det fra beredskabsassistent Rasmus Porsgaard, at der indtil lørdag eftermiddag havde været syv henvendelser fra borgere, som ønskede at sikre deres huse.

Hvis man ønsker at hente sække med sand, skal man først ringe til beredskabets vagtcentral på telefon 89703599 og oplyse navn, adresse og mængde af ønskede sandsække. Dernæst vil man få en vejledning til afhentningen, som foregår på den gamle Falck-station i Vestergade 101.

Mandag morgen kunne man i hos vagtcentralen meddele, at der i løbet af weekenden blot havde været fem reelle henvendelser, og at der alt i alt var blevet udleveret 250 sandsække.

Beredskabet opretholdes, skulle der i løbet af ugen vise sig et behov igen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Pas på med udskamningen!

Viborg

Tinghallens arrangementer frem til og med august forsøges udskudt - Mamma Mia! er undtagelsen

Viborg FF

VFF-direktør vil få det bedste ud af forfærdelig situation

Viborg

Kæmper for at følge med: Efterspørgslen på Bilka To Go er eksploderet

Annonce