Annonce
Viborg

Vandrende nordjyder er kommet i mål efter 440 kilometer på Hærvejen

Rene og Lisbeth Stricker har gennemført deres tur på 422 kilometer op gennem Hærvejen. Foto: Anne Myrup Frost
Rene og Lisbeth Stricker har de sidste 19 dage vandret tværs gennem Jylland for at gøre folk opmærksomme på sygdommen epilepsi. Nu er de endelig i mål.
Annonce

Viborg: Efter 440 kilometer på gåben tværs gennem Jylland kunne Rene og Lisbeth Stricker med store smil og glædestårer vandre ind i hjembyen Vodskov i Nordjylland torsdag eftermiddag.

De to friske nordjyder har til fordel for Epilepsiforeningen gået Hærvejen, fordi de vil gøre folk opmærksomme på sygdommen epilepsi og en helt specielt hjerneoperation, som Lisbeth Stricker selv har fået.

Udenfor hjembyen blev parret mødt af venner og familie samt flere lokale borgere, og i samlet flok endte næsten 100 mennesker hjemme hos Rene og Lisbeth.

- Det var en helt fantastisk dag. Jeg kan næsten ikke fortælle om det, for det er helt ubeskriveligt. Det var en fantastisk hjemkomst, fortæller Rene Stricker.

Annonce

Vores livs sommerferie

Parret var på turen også forbi både Dollerup Bakker og Viborg, hvor de nød det unikke landskab samt det gamle domkirkekvarter. Det var det naturmæssige højdepunkt, har parret fortalt.

Ellers har turen givet utallige indtryk, der nu skal bearbejdes, og parret er ikke bange for at kalde det "vores livs sommerferie".

- Der er rigtig mange højdepunkter fra turen. Mest af alt har det været fantastisk med alle de glade, positive mennesker, vi har mødt, siger Rene Stricker og fortsætter:

- Vi har helt bestemt opnået det, vi gerne ville. Der har været så mange, der har fulgt med, og som har haft lyst til at donere penge til Epilepsiforeningen.

På turen har Rene og Lisbeth Stricker samlet penge ind til Epilepsiforeningen, og det samlede beløb endte på 66.000 kroner.


Jeg kan næsten ikke fortælle om det, for det er helt ubeskriveligt. Det var en fantastisk hjemkomst

Rene Stricker
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Bach Gruppen anmelder tidligere ansatte til politiet: - Det er svært at sætte ord på, hvor rystede vi er

Annonce