Annonce
112

Vaneforbryder gik på Indre Ringvej med sav og hobbykniv

En mand, som i øjeblikket er fængslet, fik sig for nylig en ekstra dom for brud på otte forskellige forhold. Arkivfoto: Andreas Søndergaard.
En 29-årig mand havde flere forhold på samvittigheden. Dem er han nu dømt for.

Viborg: Kort tid før midnat den 16. juli blev en 29-årig mand stoppet af politiet, mens han med en taske gik langs Indre Ringvej.

I tasken var der både en hobbykniv og en sav, og da politiet spurgte, hvad han skulle med de to ting, var han ikke meget for at svare. Senere har han fortalt, at han var gal og ikke ville snakke med politiet.

Når man uden et anerkendelsesværdigt formål går rundt med en kniv og en sav af den størrelse, falder det ind under knivloven, og det er den 29-årige nu blevet dømt for.

Men det er bestemt ikke det eneste, han har på samvittigheden.

Ved det nylige retsmøde blev han nemlig også dømt for en række andre lovbrud begået i både Viborg og Randers.

Annonce

Otte forhold

Blandt andet blev han dømt for hæleri, da han i november 2018 havde købt et sæt nummerplader, som var blevet stjålet på en adresse i Viborg. Derudover blev han også dømt for narkokørsel, kørsel uden kørekort og flere tilfælde af besiddelse af narkotika.

I maj sidste år blev han eksempelvis taget i besiddelse af 14 gram amfetamin og tre gram hash i en lejlighed i Viborg.

Alt i alt var de otte kriminelle forhold med til at give manden, som flere gange tidligere er blevet straffet for lignende forbrydelser, en straf på 30 dages betinget fængsel. Straffen har en prøvetid på et år.

Retten valgte i øvrigt at konfiskere hobbykniven og saven, som blev fundet i hans taske på Indre Ringvej.

Af rettens domsudskrift fremgår det ikke, hvor manden kommer fra. Her er det kun anført, at han i øjeblikket bor i et fængsel i Nordjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Professor ansat som institutleder

Viborg HK For abonnenter

Stregspiller fra 2. divisionsholdet stiller sig i ligaholdets tjeneste - midlertidigt

Annonce