Annonce
Rundt om Viborg

Vanvidskørsel og politijagt: Tre politibiler forfulgte bil med 190 km/t

Alle skal være glade for at vanvidskørslen ikke havde nogen ulykkelig udgang. Arkivfoto

Grønhøj/Karup: En patruljebil kom lidt over midnat natten til fredag kørende ved Grønhøj Skivevej og Mønstedvej, da de opdagede en Volkswagen Bora med ualmindelig høj fart. De eftersatte herefter bilen, og på et tidspunkt stod der 190 kilometer i timen på speedometeret, hvilket må siges at have været en særdeles faretruende situation.

Patruljevognen tilkaldte herefter mere hjælp til at fange den fartglade bilist, og to patruljevogne stødte kort efter til, hvilket formentlig fik manden til at opgive sit forsøg på at flygte fra ordensmagten. Han nåede dog alligevel at køre over for rødt i et kryds i Karup, så situationen kunne sagtens have haft en meget værre udgang, end den fik.

Han stoppede nemlig kort efter uden den store dramatik, men kan alligevel se frem til et hav af sigtelser for den farlige kørsel.

Manden, som er 24 år og fra Karup-området, havde ikke noget kørekort, var påvirket af stoffer og i besiddelse af narko. Derudover var bilen hverken registreret eller forsikret og havde falske nummerplader på. Manden var også i besiddelse af en kniv.

Men det var ikke kun gerningsmanden, der fik en sigtelse på sig. Ejeren af bilen fik ligeledes en sigtelse for at have overdraget bilen til den 24-årige mand.

thom

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce