Annonce
112

Vanvidskørsel: Ung bilist drønede ud ad landevej med 158 kilometer i timen

Politiet måtte ud at køre meget stærkt, da man i marts skulle indhente en vanvidsbilist på Vestre Skivevej. Han har nu fået sin dom. Arkivfoto.

Karup/Fjends: En 26-årig mand, som bor i Karup, er blevet idømt 20 dages betinget fængsel for i foråret at have kørt vanvidskørsel ved Sjørup.

Politiet fik øje på manden, da han om formiddagen den 19. marts drønede i en Kia Rio ad Vestre Skivevej i retning mod Grønhøj med 158 kilometer i timen. Hastighedsbegrænsningen på landevejen lyder på 80 kilometer i timen.

Ikke nok med at manden kørte næsten dobbelt så hurtigt som den højest tilladte hastighed, så gjorde han det også, mens han var påvirket af euforiserende stoffer.

Blodprøven, som blev taget kort tid efter anholdelsen, viste, at der både var spor af kokain og oxycodon i mandens blod. Den 26-årige var i øvrigt frakendt førerretten, så han kunne altså heller ikke vise politiet noget kørekort.

På baggrund af, at det ikke er første gang, manden er kendt skyldig i narkokørsel, og da han desuden erkendte sig skyldig i sine ugerninger, idømte retten ham 20 dages betinget fængsel.

Ud over den betingede fængselsstraf skal manden betale en bøde på 3500 kroner. I øvrigt skal han udføre 40 timers samfundstjeneste.

Den 26-årige modtog dommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Hammerslag sender fra Bjerringbro

Viborg

Ny outlet-butik kommer til Viborg

Viborg HK For abonnenter

Så er der VM-pause: VHK'ere gør status på første halvsæson

Viborg HK

Podcast: Den store efterårsanalyse - sådan har Viborg HK's spillere klaret sig

Annonce