Annonce
Viborg HK

Vanvidsscoring da VHK-talenter bankede konkurrenter

MJMNORMAL - Tirsdag, den 18. marts 2014 Viborg Stadionhal Foto: Morten Dueholm
Viborg HK's U17-piger tog en overlegen sejr på udebane mod Vejle Idrætsefterskole, men kampen vil nok i særlig grad blive husket for en scoring af en anden verden.

U17-piger, 1. division A: Viborg HK's U17-piger snuppede søndag eftermiddag anden sejr på stribe, da Vejle Idrætsefterskole (VIES) blev banket med 33-24 på eget gulv. Men det var ikke sejren og de mange mål, som kampen vil blive husket for. VHK's Signe Vetter satte nemlig et helt vildt aftryk på kampen, da hun scorede det som VHK-træner, Dennis Pedersen, efter kampen, betegnede som værende årets mål.

- Ude fra 12 meter smadrede hun en underhånd helt op i det lange hjørne. Det var en sindssyg detalje. Den kunne virkelig ikke sidde længere oppe. Det var lige før, at dommerne også var med på at klappe. Der viste hun virkelig x-faktor, lød det begejstret fra Dennis Pedersen, som så sit hold køre en sikker sejr i land.

- Vi havde problemer med at dække op i første halvleg, men det fik vi rettet til i pausen. I anden halvleg lavede VIES kun ni mål, og vi gik hurtigt fra plus to ved pausen til plus seks, og så lagde vi bare stille og roligt på derfra, sagde Dennis Pedersen.

Det var egentlig meningen, at profilen Thilde Frandsen skulle hellige sig U19-håndbolden resten af sæsonen, men grundet et par skader i truppen tog hun med til Vejle.

- Hun skal godt nok spille U19 på tirsdag, men hun fik da de to første kvarter af begge halvlege, berettede Dennis Pedersen.

Viborg HK hopper med sejren op på en andenplads i rækken, som toppes af SINE Håndbold. De grønblusede har været i aktion tre gange, hvilket har kastet ét nederlag og to sejre af sig.

VIES - Viborg HK 24-33 (15-17)

Håndbold, U17-piger, 1. division A

Mål for VHK: Signe Vetter 7, Julie Kragh 6, Ida Hoberg 6, Sarah Schrøder 5, Thilde Frandsen 5, Katinka Hagner 2, Julie Lilholt 1, Emelie Andersen 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Professor ansat som institutleder

Viborg HK For abonnenter

Stregspiller fra 2. divisionsholdet stiller sig i ligaholdets tjeneste - midlertidigt

Annonce