Annonce
Rundt om Viborg

Varm løbetur for mændene i Sparkær

57 var med til 10 års jubilæet for mandeløbet i Sparkær tirsdag aften. Foto: Benjamin Christensen
Den 10. udgave af Sparkær Mandeløb tirsdag aften blev et varmt jubilæumsløb, hvor 57 var med.

Sparkær: Den 10. udgave af Sparkær Mandeløb blev gennemført i ekstrem varme, og det var mærkbart for flere løbere, der måtte tage pauser undervejs, fortæller arrangørerne fra Sparkær IF's løbsudvalg på foreningens hjemmeside.

57 deltagere stillede til start og kom igennem, og det var lidt færre end de 62, der var med i 2018.

- Vi er godt tilfredse med antallet. Efter 10 år må vi konstatere, at vi ligger rimeligt fast mellem 50 og 60. Da vi var flest, var der 72. Men der er mange nye imellem. 20 af løberne i år var med for første gang, så det er da pudsigt, siger Hans Peter Johansen fra løbsudvalget under Sparkær IF.

Som altid er der hurtigløbere med til Sparkær Mandeløb, og i år var det Oliver Kirial fra Stoholm, der var hurtigst på den seks kilometer lange rute i tiden 22.22 foran Kim Jensen fra Bjerringbro i 22.53. Darren Luxford, Houlkær Løb & Motion, blev nummer tre i tiden 23.01. Kun de tre hurtigste bliver registreret med tid.

I år var det altså 10. gang, at Sparkær Mandeløb blev afviklet. I den anledning havde arrangørerne en lille ølgave til de tre løbere, som har været med alle 10 gange.

To af dem – Kim Jeppesen og Ole Bonne - fik på aftenen en gave. Den tredje er Rene Frederiksen, som i aftes hjalp Sparkær IF’s fodboldhold i Ramme og derfor ikke kunne være med.

Løbskomiteen valgte dog at lade Rene gennemføre løbet i går mandag og har godkendt ham som medlem af Klub 10, fortæller foreningen.

Som altid er Sparkær Mandeløb også ensbetydende med hygge på terrassen efter løbet med en øl og en pølse, som er med i deltagergebyret på en halvtredser.

Annonce
En udklædt Christina Trankjær stod klar med væske undervejs. Foto: Benjamin Christensen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Hammerslag sender fra Bjerringbro

Viborg

Ny outlet-butik kommer til Viborg

Viborg HK For abonnenter

Så er der VM-pause: VHK'ere gør status på første halvsæson

Viborg HK

Podcast: Den store efterårsanalyse - sådan har Viborg HK's spillere klaret sig

Annonce