x
Annonce
Viborg

Veganerpartiet opretter ny bestyrelse for Vestjyllands Storkreds

Den nyvalgte bestyrelse (fra venstre): Jens Kristian Overgaard, Allan Nørlund Madsen, Kirstine Ø. Ruby (suppleant), Ian Elkjær, Gustav Lykke Jessen (suppleant), Sóley Jónsdóttir og Pelle Hjek Møller. Uden for billedet: Freya Gitte Vind Rønnov (suppleant). Foto: Veganerpartiet

Vestjylland: Veganerpartiet har holdt en konstituerende generalforsamling for Vestjyllands Storkreds.

Det foregik med brandtaler, vegansk mad og højt humør i Herning Bibliotekerne. Der blev indvalgt fem bestyrelsesmedlemmer og tre suppleanter til Vestjyllands Storkreds for Veganerpartiet. Bestyrelsen er spredt demografisk ud over Vestjylland og har nu medlemmer fra Viborg, Herning, Holstebro og Hvide Sande.

Bestyrelsens opgave er at godkende opstillere til kommende lokal- og regionalvalg i Vestjylland, lægge strategi, og oprette lokale begivenheder, foredrag og debatter.

Partiet kommer til at have meget fokus på dyrerettigheder, hjælpe landmænd med at skifte til plantebaseret produktion, indføre veganske måltider på hospitaler, kommuner, børnehave og andre institutioner og fokusere på at brede partiets ideologi ud i regionsråd- og byråd.

Lige nu har bestyrelsen mest fokus på at indsamle vælgererklæringer, så Veganerpartiet kan blive opstillingsberettiget til det næste folketingsvalg. Veganerpartiet har lige nu indsamlet 11.547 godkendte vælgererklæringer ud af de påkrævede 20.182.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Kæmper for at følge med: Efterspørgslen på Bilka To Go er eksploderet

Leder

Er pegefingeren lige højt nok i vejret?

Danmark

Liveblog: 5071 danskere testet positiv for corona - men smittetallet kan være op til 70 gange højere

Annonce