Annonce
Viborg

Vejarbejdet er færdiggjort: Slut med trafik-kaos ved befærdet rundkørsel

Efter flere ugers vejarbejde kan bilister nu igen passere rundkørslen ved Aarhusvej og Vejlevej som normalt. Arkivfoto: Morten Dueholm
Fra onsdag aften har trafikanter igen kunnet passere rundkørslen ved Vejlevej og Aarhusvej ubesværet efter flere ugers vejarbejde. Ifølge Vejdirektoratet skulle sikkerheden nu være markant forbedret.
Annonce

Viborg: De seneste uger har bilister måttet regne med lidt ekstra køretid, hvis de skulle forbi rundkørslen, der forbinder Søndre Ringvej, Vejlevej og Aarhusvej.

Her har der nemlig været gang i et vejarbejde, der skulle forbedre sikkerheden i rundkørslen - men nu er ventetiden slut, og trafikanter kan igen passere ubesværet.

- Vi beklager det pres på trafikken, som arbejdet har forårsaget. Det var ikke muligt at gøre det på andre måder, og vi har forsøgt at blive færdige så hurtigt som muligt, siger Kirsten Roelsgaard, som er ingeniør ved Vejdirektoratet og har stået for belægningen under arbejdet.

Ingeniøren kan også fortælle, at man for at forbedre sikkerheden har lavet tre vigtige ændringer. I banen fra Viborg mod Vejlevej er belægningen blevet hævet, så den er mindre skrå. Derudover har man lavet en lille kant, så man ikke helt så let kan bevæge sig ind mod midterøen, og sidst har man gjort tilkørslen fra Viborg smallere i håb om, at det vil sænke farten hos både bilister og lastbiler.

- Noget af det, der har udgjort en risiko for uheld i rundkørslen, er, når folk kører for stærkt - især lastbilerne. Men vi håber meget på, at det vil blive bedre med de nye ændringer, forklarer Kirsten Roelsgaard.

Vejarbejdet har været helt færdigt siden onsdag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce