Annonce
Sport

Velkendt trænerduo tager over hos Alhedens IF

Formand Anders Bertel (i midten) er glad for, at Henrik Kastbjerg (t.v.) og Anders Winther (t.h.) har sagt ja til at overtage trænerposten i Alhedens IF efter årsskiftet. Foto: Alhedens IF

Henrik Kastbjerg og Anders Winther overtager fra årsskiftet trænergerningen hos Alhedens IF.

Frederiks: Der skal skiftes ud på trænerbænken hos Alhedens IF.

Allerede tidligere på året meldte den nuværende træner Søren Offersen til klubben, at han havde brug for en trænerpause. Og nu har klubben så fået en aftale på plads med en særdeles velkendt trænerduo.

Henrik Kastbjerg og Anders Winther har tidligere stået i spidsen for serieklubben, og det kommer de to lokale trænere også til i 2019.

Alhedens-formand Anders Bertel glæder sig til at byde de to trænere velkommen tilbage i klubben.

- Vi glæder os til at se, hvad de to erfarne trænere kan give til truppen. Henrik har holdt lidt pause, men er nu klar til at tage fat igen, og Anders Winther er også klar som assistent, så det ser vi meget frem til, siger Anders Bertel.

Også Henrik Kastbjerg glæder sig til igen at være træner for et hold.

- Da jeg fik henvendelsen fra Alhedens var det ikke så svært. Jeg har været derude før, og var glad for det, siger Henrik Kastbjerg, som ikke har holdt helt fodboldfri i sin trænerpause.

- Jeg er jo tit ude og se en seriekamp, en ungdomskamp eller er på stadion for at se Viborg FF. Det er min hobby, og jeg vil rigtig gerne være træner igen - for jeg kan jo bare godt lide det, siger Henrik Kastbjerg, som har været på besøg hos Alhedens IF, hvor han kan konstatere, at der både er velkendte og nye ansigter i klubben.

- Jeg håber, at det er et serie 2-hold, men nu må vi se, hvordan det ser ud det hele. Jeg glæder mig i hvert fald, og det gør Anders Winther også, siger han.

Alhedens er netop nu nummer fem i serie 2 med fire point ned til nedrykningsstregen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Haveejere vil være selvforsynende

Annonce