Annonce
Sport

Velspillende Viborg-hold knuste superliganedrykker på eget græs

Viborg FF udspillede Lyngby fuldstændig. Foto: Viborg FF

Viborg FF uddelte lørdag regulære bøllebank til superliganedrykkeren Lyngby, som på eget græs blev ydmyget af et velspillende og hårdtarbejdende Viborg-hold.

Annonce

Lyngby: Viborg FF nærmer sig mere og mere toppen af 1. division.

Lørdag udspillede Viborg FF fuldstændig superliganedrykkeren Lyngby, som på eget græs blev kørt over med hele 0-5.

VFF virkede særdeles oplagte i kampens indledning, hvor holdet straks fik lagt et godt pres på hjemmeholdet. Allerede kort ind i kampen fik Christian Moses en gigantisk mulighed, da han pludselig var helt fri på et indlæg, men han tøvede og fik låret på bolden i stedet for at få sendt en afslutning mod mål.

Lyngby virkede til helst at ville slå hurtige kontraløb, men VFF havde fint styr på Lyngbys offensiv, så det var sjældent, at hjemmeholdet fik truet Ingvar Jónsson.

I stedet skabte VFF igen og igen fine situationer, hvor der blev skabt plads på kanterne. Nicklas Røjkjær var ny i startformationen på bekostning af Andreas Albers. Den lille tekniker havde flere gode berøringer og var meget bevægelig, hvilket bestemt ikke huede hjemmeholdet.

VFF truede og truede - og flere gange blev der også skudt, men Lyngby-defensiven kæmpede heroisk og fik blokeret afslutningerne.

Målet kom dog nærmere og nærmere. Moses ramte stolpen, men ind ville bolden ikke. Som halvlegen skred frem, var det som om, at VFF lige manglede de sidste gode løb i feltet.

Men målet kom dog. I halvlegens overtid sendte Mikkel Knudsen en meget spids aflevering i retning af Christian Sivebæk. Den virkede umulig at nå, men Sivebæk fik den vippet i feltet, hvor Mikkel Knudsen selv fik sat hovedet på og styret den på overliggeren, hvorfra den dumpede ned og blev dømt inde.

Fortjent føring på 1-0 til Viborg FF i en halvleg, som Lyngby dog afsluttede med en pæn chance til Jeppe Kjær.

Mikkel Knudsen var flyvende med to mål i kampen. Foto: Viborg FF
Annonce

Overlegen VFF-præstation

VFF fortsatte med at sidde på sagerne i starten af anden halvleg.

Allerede kort ind i halvlegen brændte det igen på foran Lyngby-målet. Efter 48 minutter blev det også 0-2, da Jung Bin Park sendte et hjørnespark til bageste stang, hvor Jacob Dehn fik bolden tromlet ind over stregen.

Lyngby forsøgte med et hurtigt modsvar, men fik i stedet endnu et gok i nødden. En flyvende Mikkel Knudsen var selv med i opspillet - og han søgte igen med i feltet, hvor Christian Sivebæk fandt ham med et skråpasning, som Knudsen sikkert eksekverede i mål til 0-3.

Lyngby tiltvang sig herefter mere af spillet, men uden at det for alvor truede VFF, som havde masser af plads at boltre sig på mod et rystende usikkert Lyngby-hold, som måske nok havde bolden en del, men ikke skabte noget som helst.

Efter en død periode med meget spil midt på banen kom VFF igen frem på banen. Og igen kom der en scoring efter et hjørnespark. Park slog den ind forrest i feltet, hvor indskiftede Emil Scheel kom til den og headede den ind til 0-4.

Det modløse Lyngby-hold havde absolut intet at komme med mod VFF, som blev ved med at finde god plads på banen.

Kort før tid fløj VFF-bænken igen op i jubel, da indskiftede Andreas Albers blev sendt alene igennem og endelig fik åbnet målkontoen med en sikker scoring til 0-5, som også blev kampens resultat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Viborg FF's vej til sydafrikansk landsholdsspiller og mange nye fans

Sport

Officielt: Viborg FF må suspendere billetter og lukker kun 500 tilskuere ind til Skive-kamp

Annonce