Annonce
Rundt om Viborg

Venstre er klar med byrådskandidater i Fjends

Sinna Maagaard og Kurt Mosgaard fik en buket blomster, efter at de blev opstillet til kommunalvalget for Venstre i Østfjends. Privatfoto
Vælgerforeningerne fos Venstre i Østfjends og Vestfjends har holdt opstillingsmøde og er klar med tre kandidater til kommunalvalget næste år.
Annonce

Fjends: Venstres vælgerforeninger i Østfjends og Vestfjends er nu klar med kandidaterne fra Fjends-området til det kommende kommunalvalg i efteråret 2021.

Knap 30 Venstre-medlemmer var samlet på Mønsted Kro tirsdag aften for at vælge deres lokale kandidater til kommunalvalget. Første del af mødet foregik i fællesskab med både vælgerforeningerne i Vestfjends og Østfjends, og her indledte nuværende borgmester og partiets spidskandidat Ulrik Wilbek med sidste nyt fra den kommunale front.

Borgmester Ulrik Wilbek orienterede om arbejdet i byrådet og blandt andet om den aktuelle mink-situation. Privatfoto

Han orienterede blandt andet om den høj-aktuelle mink-situation i kommunen, om fri-kommuneforsøget på ældre-området, og om at der kommer flere statslige arbejdspladser til kommunen.

Ulrik Wilbek omtalte desuden det nyligt indgåede budgetforlig og fremhævede, at der er sat midler af til byfornyelse af Mønsted og til en ny skole i Stoholm, hvor man forventer at projekteringen allerede starter næste år.

Annonce

To opstillet i Østfjends

Efter Ulrik Wilbeks indlæg gik de to vælgerforeninger hver til sit for at vælge kandidater.

I Østfjends blev Kurt Mosgaard og Sinna Maagaard valgt. Kurt Mosgaard, som er bosiddende i Mønsted, har haft en lang karriere indenfor militæret og sidder desuden som formand for Venstre i Viborg Kommune. Kurt vil prioritere samarbejde i landdistrikterne.

Sinna Maagaard bor i Sparkær, er uddannet sygeplejerske og arbejder som selvstændig akupunktør. Hun er blandt andet instruktør for gymnastikken hos Sport på Tværs i Stoholm, og Sinna vil prioritere sundhed i lokalområderne.

Annonce

Byrådsmedlem klar igen

Hos vælgerforeningen i Vestfjends valgte man det nuværende byrådsmedlem Claus Clausen som den lokale kandidat til valget.

"Vi har gennem mange år haft en stærk profil i Claus Clausen, som har gjort sit til, at vores lokalområde ikke bliver glemt i Viborg Kommune, samtidig med at han formår at se kommunens udfordringer og muligheder i et større perspektiv. Vi er glade for at Claus er villig til at stille op igen", udtaler formanden for Venstre i Vestfjends, Kurt Østergaard, i en pressemeddelelse.

Det nuværende byrådsmedlem Claus Clausen er kandidat hos Venstre i Vestfjends. Arkivfoto: Morten Dueholm

Claus Clausen er glad for opbakningen:

"I denne byrådsperiode har Venstre haft borgmesterposten, og den udvikling der er sat i gang skal fastholdes og udbygges. Viborg Kommune skal være et godt sted at bo, arbejde og drive virksomhed" siger Claus Clausen efter opstillingsmødet.

"Der skal være fokus på de tre kommunale kerneopgaver - dagtilbud, skole og ældrepleje, der skal være mulighed for et aktivt fritidstilbud - hvad enten det er sport eller kultur, og erhvervslivets muligheder for vækst og jobskabelse understøttes. Det kommer ikke af sig selv, og det kræver en vedholdende indsats at få det til at lykkes, når verdenen er så foranderlig som den er," lyder det endvidere.


Vi har gennem mange år haft en stærk profil i Claus Clausen, som har gjort sit til, at vores lokalområde ikke bliver glemt i Viborg Kommune, samtidig med at han formår at se kommunens udfordringer og muligheder i et større perspektiv.

Kurt Østergaard, formand for Venstre i Vestfjends.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce