Annonce
Bjerringbro

Venstre i Bjerringbro klar med byrådskandidater

Kim Dongsgaard (billdet) bliver nr. 6 på stemmesedlen til KV'17, mens Niels Jørgen Ottesen bliver nr. 15 og Esben Tøttrup nr. 22. Pressebillede

Bjerringbro: I forbindelse med generalforsamlingen i Venstre i Bjerringbro blev der også afholdt opstillingsmøde, hvor kandidaterne til kommunalvalget i november 2017 blev valgt.

Venstre i Bjerringbro, som dækker hele den gamle Bjerringbro Kommune, stiller med tre kandidater. Der er tale om 40-årige Kim Dongsgaard fra Rødkærsbro, 61-årige Niels Jørgen Ottesen fra Bjerringbro og 53-årige Esben Tøttrup fra Vindum-

- Det er et stærkt hold, som vi har fået valgt. Vi tror på, at alle tre kan få en plads i det nye byråd, som skal vælges til november, lyder det fra den genvalgte vælgerforeningsformand Keld T. Jørgensen.

I de tre valgte kandidaters opstillingstaler var der et gennemgående fælles tema; udvikling og vækst i den sydlige del af kommunen. Bjerringbro og Rødkærsbro som byer og oplandet til begge byer skal have et løft. Derudover markerede kandidaterne sig også med nogle yderligere mærkesager som vælgerne senere vil blive præsenteret for.

pcb

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ungdomspræst og afgået Mercantec-direktør vil i byrådet: Parti præsenterer nye kandidater - igen

Erhverv

Ny forretning på Nørregade

Annonce