Annonce
Viborg

Venstre i Viborg: Medlemsdemokratiet skal tilbage

Kurt Mosgaard vil pege på den ledelse, som vægter medlemsdemokratiet højest. Arkivfoto: Morten Dueholm
Venstre i Viborg Kommune håber, at roen vil vende tilbage efter landsmødet i november. Det vigtigste for de lokale venstrefolk er, at ledelsen vil lytte til baglandet.

Viborgegnen: Venstre fik et flot valgresultat den 5. juni. Partiet vandt ni mandater i forhold til valget i 2015, men magten blev tabt.

Set i det lys er det naturligt, at der følger en vis rummel i partiet, og at debatten om ledelse blusser op.

Det mener Venstre i Viborg Kommune.

Kommuneforeningen var samlet til møde tirsdag aften, men i modsætning til andre partiforeninger rundt i landet er venstrefolkene i Viborg lidt mere uldne i mælet i forhold til debatten om formandskabet i partiet - personificeret ved Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen.

Er makkerparret Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen det rigtige for Venstre?

- Jeg ved det faktisk ikke rigtig. Jeg er åben over for forskellige forslag, men det, som jeg prioriterer højst, er, at der kommer mere medlemsindflydelse, siger formanden for kommuneforeningen Kurt Mosgaard, Mønsted.

Han fremhæver blandt andet, at Venstres (Lars Løkke Rasmussens) lanceringer af blandt andet sundhedsreformen og en mulig SV-regering ikke kom frem på baggrund af en debat i partiet, men var noget, der blot var udtænkt i en meget sluttet kreds.

Det skal ændres, mener Kurt Mosgaard.

- Naturligvis skal en formand tegne en forening, men det skal altid ske med baggrund i, hvad han mener er den brede holdning i foreningen, siger Kurt Mosgaard.

Så når der skal findes en ledelse for Venstre, vil Venstre i Viborg lytte meget til, hvem der giver udtryk for, at medlemsdemokratiet er afgørende.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF delte med Vendsyssel - men overtager førstepladsen

Mest læste

Annonce