Annonce
Rundt om Viborg

Venstres formand besøger Birkesø

Per Harritz ved mindestenen for Birkesøgruppen. En sten han selv var med til at få stillet op. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Gammelstrup: Venstres formand Jakob Ellemann Jensen besøger onsdag aften Birkesø ved Gammelstrup. Her ved den lokale badesø og naturperle skal han blandt andet høre om Birkesøgruppen, der modtog nedkastede våben fra England under 2. verdenskrig. Våben og sprængstof, der skulle bruges i modstandskampen. Det er Per Harritz, der fortæller historien om den lokale modstandsgruppe.

Jakob Ellemann Jensen kommer til Fjends i selskab med partifællen og det lokale folketingsmedlem Kristian Pihl Lorentzen fra Ans. Det er Venstre i Viborg Kommune, der står bag arrangementet, som alle Venstre-medlemmer i kommunen er indbudt til med opfordring om at tage naboen eller en god ven med. Med andre ord er alle velkomne til at deltage - også selv om man ikke er medlem af Venstre.

Jakob Ellemann Jensen besøger Birkesø onsdag aften. Arkivfoto: Victoria Mørck Madsen/Ritzau Scanpix

Arrangementet begynder klokken 18.00 og der er udover politisk debat og fortællingen om Birkesøgruppen også grillpølser, øl, kaffe og kage på programmet.

Det koster 60 kroner at deltage, og man skal have meldt sig til på forhånd. Medbring gerne stol og eventuelt et lille bord, lyder det på forhånd fra arrangørerne.

Annonce
Annonce
Danmark

Færre kommuner rummer alle klasser

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce