Annonce
Sport

Verdens bedste kommer til Viborg - Tinghallen kaprer VM i styrkeløft i 2022

VM i styrkeløft skal afvikles i Tinghallen i Viborg i det sene efterår 2022. Pressefoto
Viborg har igen kapret et stort arrangement. Tinghallen bliver i november 2022 vært for VM i styrkeløft.

Styrkeløft: Viborg har gjort det før - og nu er det sket igen.

En stor sportsbegivenhed kommer til byen når Tinghallen i 2022 bliver vært for VM i styrkeløft.

Der er tale om 50-års jubilæet for VM i styrkeløft, så det er en ganske særlig udgave, som har krævet masser af arbejde at få til byen.

Annonce

- Via et godt netværk er det lykkes os at tiltrække et VM til Viborg. Vi har arbejdet et års tid for at dette skulle lykkes. Planlægningen er godt i gang, og arrangør-teamet arbejder med en masse spændende tiltag, for at gøre dette jubilæumsår helt ekstraordinært. Jeg har tidligere medvirket til at gennemføre et EM i samme disciplin – og nu kaster vi os over noget endnu større, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund i en pressemeddelelse.


Her er tale om et ekstraordinært stort event, som vil give borgere og gæster en sportsoplevelse fra øverste hylde og samtidig fylde byens hoteller, spisesteder og butikker

Ulrik Wilbek, borgmester i Viborg


VM bliver afviklet fra den 13. november og en uge frem, og der kommer deltagere fra hele verden.

Og borgmester Ulrik Wilbek er da også begejstret for, at det er lykkedes at tiltrække så stort et arrangement.

- Her er tale om et ekstraordinært stort event, som vil give borgere og gæster en sportsoplevelse fra øverste hylde og samtidig fylde byens hoteller, spisesteder og butikker. En af byrådets målsætninger er netop at give borgerne store oplevelser. Derfor er det fantastisk med et VM i Viborg, siger Ulrik Wilbek.

Det ventes, at op mod 2000 deltagere og officials vil gæste Viborg i VM-perioden - og dertil kommer de interesserede gæster, som også ventes at drage mod Viborg i november 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce