Annonce
Viborg

Verdensnavnet Westlife kommer til Viborg

Westlife giver koncert i Viborg 15. august. Pressefoto
Verdensstjernerne fra boybandet Westlife gæster Danmark lørdag 15. august, når de spiller til Domkirken Rocker i Viborg.
Annonce

Viborg: Det er noget af et meganavn, Tinghallen kan præsentere til Domkirken Rocker til august, hvor Westlife giver koncert.

- Målt på hits er der tale om det største internationale navn i Viborg nogensinde, så vi er virkelig stolte over, at det er lykkes at lande denne koncert i Viborg. Vi har arbejdet intenst på dette i mere end et halvt år, så det er fedt, at det endelig lykkes. Koncerten ligger midt i bandets UK-tour, og ugen efter Viborg spiller bandet på Wembley Stadium for flere end 90.000 publikummer, så det er mega eksklusivt, at vi kan præsentere dem i Viborg på den smukke domkirkeplads siger Tinghallens direktør Claus Donslund.

Westlife har haft intet mindre end 14 nummer ét singler på den engelske hitliste, kun overgået af Elvis Presley og The Beatles, og bandet har solgt flere end 55 millioner albums på verdensplan. Det fortæller mere end noget andet, at det er et kæmpe verdensnavn, der kommer til Viborg. Inden koncerten med Westlife har Tinghallen sammensat et program med det gendannede band Outlandish, de danske hitmagere Johnny Deluxe og den unge fremadstormende Jack Warren. Det betyder, at der bliver et fuldt program fra klokken 16 til midnat lørdag 15. august.

- Det bliver en fantastisk dag med masser af musik og god stemning, så vi forventer, at billetterne bliver revet væk, når salget starter på tirsdag, siger Claus Donslund.

Også dagen før koncerten med Westlife er der masser af musik ved domkirken. Om fredagen er Wet Wet Wet og Nik Kershaw på programmet til Domkirken Rocker, og det er muligt at købe partoutbilletter til begge dage til en fordelagtig pris.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

S slækker på udlændingepolitikken

Annonce