Annonce
Viborg

Elendig vejrprognose: Vestbadet udskyder åbningsdagen

Ja, sådan kan man altså få tiden til at gå i Vestbadet - hvis altså vejret er til det. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Efter planen skulle Vestbadet åbne i forbindelse med den snarlige pinse, men med en mild sagt elendig vejrprognose er åbningen udskudt på ubestemt tid.

Viborg: Viborg Svømmehal har haft en forrygende uge. 1900 gæster har besøgt den våde legeplads ved banegården.

Efter den ufrivillige nedlukning før jul blev det den 11. maj atter muligt at besøge svømmehallen, og den åbne hal har været savnet, forlyder det fra kommunens svømmeboss Joan Kjær Andersen.

Meget tyder på, at viborgenserne også de kommende dage og for den sags skyld uger skal søge mod svømmehallen, hvis de vil bade, for åbningen af friluftsbadet Vestbadet på Rughavevej er udskudt på ubestemt tid.

Annonce

- Det giver ingen mening at åbne, når vejret er så ringe. Vi ved af erfaring, at der simpelthen ingen gæster kommer så.  Vi forventer til gengæld, at mange vil besøge svømmehallen i pinsen, siger Joan Kjær Andersen.

Hun fortæller, at de seneste dage har været travle i svømmehallen, men alt er til trods for forskellige corona-restriktioner forløbet fint.

- Der er ganske vist flere, som har spurgt, om det nu også er nødvendigt med et corona-pas, og svaret er, at det er det. Man kommer ganske enkelt ikke ind i svømmehallen, hvis man ikke kan fremvise et gyldigt corona-pas.

Hvis man skal tro på meteorologerne hos DMI, er der ikke udsigt til sommervejr de næste i hvert fald tre uger. Der er således ikke muligt at finde en vejrudsigt frem til 6. juni, hvori der optræder en dagstemperatur over 17 grader.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Så blev det alligevel til en hvid hue

Sport

VHK åbner sæsonen med storkamp

Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Annonce