Annonce
Viborg HK

Vestergaard ikke tilfreds efter intens pointdeling

Jakob Vestergaard glædede sig over det ene VHK-point, men var ikke tilfreds med onsdagens præstation. Foto: Johnny Pedersen
Viborg HK's træner, Jakob Vestergaard, var ikke tilfreds med det spillemæssige efter onsdagens uafgjorte kamp mod Silkeborg-Voel. Dog kunne han glæde sig over, at de grønblusede fik et enkelt point, og dermed bibeholder forspringet ned til ligarivalerne.
Annonce

Viborg: De 1422 tilskuere, som havde fundet vej til Vibocold Arena onsdag aften, fik smæk for skillingen, da Viborg HK og Silkeborg-Voel spillede 27-27 i en rodet, men intens håndboldkamp.

Forud for opgøret havde VHK-træner, Jakob Vestergaard, haft stort fokus på Jane Schumacher og Co.'s enorme fart, men på trods af, at de grønblusede i store dele af kampen havde rimeligt styr på de lynhurtige silkeborgensere, var den rutinerede træner ikke tilfreds med det spillemæssige.

- Jeg synes, at vi fik stækket deres fart fint. Men vi afsluttede så dårligt, og lavede så mange angrebsmæssige fejl. Silkeborg løb ligeså godt og kontrolleret, som jeg havde frygtet. I første halvleg var vi tættere på at løse det end i anden halvleg. Dog uden at det på noget tidspunkt blev rigtig godt, sagde Jakob Vestergaard umiddelbart efter opgøret.

Silkeborg-Voels topscorer, playmakeren Jane Schumacher, var hér, dér og alle vegne i første halvleg, hvor hun bankede syv mål i kassen. Da det så allerværst ud for VHK sent i anden halvleg gik de grønblusede frem på den målfarlige playmaker, hvilket endte med at medvirke til det vundne point.

- Jeg var fint tilfreds i første halvleg, men så spillede vi tyve dårlige minutter i anden, hvor ingenting lykkedes. Vi kom så tilbage med fem minutter igen, hvor vi gik frem, og tog Jane Schumacher væk, sagde Jakob Vestergaard med henvisning til de døende minutter, hvor VHK-forsvaret gik massivt frem i håbet om at rage et point til sig.

- Til allersidst lykkedes vi med at score på de kontra, som vi fik. Jeg er meget tilfreds med, at vi endte med det ene point, og dermed bibeholder afstanden til Silkeborg. Men spillet var jeg ikke tilfreds med, slog Vestergaard fast.

Viborg HK ligger efter 13 spillerunder nummer fire i ligaen - Ét point foran onsdagens modstander fra Silkeborg-Voel.

Kampen i tal

Viborg HK - Silkeborg-Voel 27-27 (16-13)

Håndboldligaen, kvinder

Mål for VHK: Kristina Jørgensen 8, Pauline Bøgelund 5, Moa Högdahl 4, Line Haugsted 3, Ida-Marie Dahl 2, Maria Fisker 2, Carin Strømberg 2, Madeleine Östlund 1

Udvisninger: 4 VHK, 2 Silkeborg-Voel

Tilskuere: 1422

Dommere: Karina Christiansen, Line Hesseldal Hansen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce