Annonce
Sport

Vetter siger farvel: Kontrakt gav unfair konkurrence

Jacob Vetter har brugt det meste af sæsonen på bænken og spillet kampe for reserveholdet. Arkivfoto: Morten Dueholm

Den 19-årige højre back, Jacob Vetter, var ikke tilfreds med det kontrakttilbud, han modtog af Viborg FF. Efter endt skole havde han håbet på mere end en deltidskontrakt.

Viborg: VFF tilbød Jacob Vetter en kontraktforlængelse - men den unge spiller valgte at takke nej.

Ikke et nemt valg, lyder det fra Vetter, der gerne var blevet i klubben, men havde svært ved at acceptere kun at være tilbudt en deltidskontrakt, mens de andre spillere i truppen er på fuld tid.

- Jeg har været glad for både min ungdomstid og mit første år som senior i Viborg FF. Tilbuddet om en deltidskontrakt mener jeg dog ikke gav mig fair konkurrencevilkår over for mine medspillere og konkurrenter i truppen, der alle er fuldtidsspillere, og derfor har jeg valgt at takke nej. Jeg havde håbet på mere, lyder det fra Jacob Vetter.

I det første år som senior fik Jacob Vetter sporadisk spilletid for førsteholdet, hvor han måtte se Mikkel Kallesøe, Mikkel Knudsen og til sidst Jacob Dehn stå foran ham i køen til spilletid som højre back.

- Selvfølgelig vil man gerne spille så meget som muligt. Men jeg har også haft en skolegang at passe, og jeg er glad for de indhop, jeg har fået. Det er ikke fordi, jeg er sur på trænerne eller noget. Jeg har været rigtig glad for at være i klubben, men det har også været lidt træls her til sidst. Men jeg har kun godt at sige om trænerne og Steffen (Højer, red.) og Ralf (Pedersen, red.) har hjulpet mig rigtig meget, siger Jacob Vetter.

Den unge spiller er her til sommer færdig med skolen, og derefter håber han på at fortsætte inden for fodbolden.

- Men der er ikke noget på plads lige nu. Jeg må se, hvor det ender henne, men lige nu har jeg ikke noget konkret på hånden. Det kan blive både den ene eller anden klub - bare det er et sted, hvor jeg får de bedste muligheder for at udvikle mig, slutter Jacob Vetter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Annonce