Annonce
Viborg FF

VFF-anfører: Klubben har kigget den rigtige vej

Jeppe Grønning glæder sig til at arbejde under den nye cheftræner. Arkivfoto: Morten Dueholm
Anfører Jeppe Grønning er glad for, at Viborg FF har har turdet tænke nyt og moderne, da afløseren for Steffen Højer skulle findes.

Viborg: Jeppe Grønning var anfører under Steffen Højer og havde en absolut nøglerolle som oprydder og bindeled på den centrale midtbane.

Men nu er Højer fortid, og fremover skal Grønning og holdkammeraterne modtage dessiner fra den nye cheftræner Jacob Neestrup.

Jeppe Grønning kendte på forhånd ikke meget til københavneren Jacob Neestrup, men blev på Viborg FF's pressemøde i torsdags klogere på den nye træner.

- Det er den vej, som jeg havde håbet, at klubben ville kigge. Ikke nødvendigvis mod FCK, men mere i forhold til at turde tage noget nyt og moderne ind. Med al respekt for den gamle garde af trænere, så tror jeg, at det her er den rigtige vej, når klubben gerne vil bygge noget langsigtet og bæredygtigt op, sagde Jeppe Grønning.

Hvordan har du det med at få en træner, som så klart melder ud, at I skal dominere kampene?

- Det er fedt. Det er tydeligvis en træner med ambitioner. Han ved, hvad han vil, og hvad der skal til. Som elevatorhold kan det være en udfordring, at man bliver god til at spille på modstandernes præmisser i Superligaen, men har svært ved at dominere kampene, når man spiller i 1. division. På det punkt kan vi også blive bedre.

Tror du, at det passer godt til jeres trup, at I har fået sådan en type træner?

- Ja, det tror jeg. Vi har mange spillere, som har prøvet nogle ting. Vi har spillere, som er kommet til Viborg for at kickstarte deres karriere, og vi har unge spillere, som er klar til at tage det næste skridt. Nogle gange har man brug for at blive rystet lidt, tænke i nye baner og finde ud af, at man kan mere, end man lige gik og troede. Vi er ikke lykkedes i nogle år, men derfor skal vi stadig stræbe efter det højeste, sagde Jeppe Grønning.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce